Skip to content

Adviescentrum

Deskundig advies voor de afvalindustrie

Spill response, containment en handling oplossingen geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Biedt oplossingen die voldoen aan de wetgeving voor de afvalindustrie.

waste Untitled design (88) Untitled design (86)

Beheer van morsrisico's in de afvalindustrie: Beste praktijken voor milieubescherming

In een sector die zich inzet voor het verbeteren van milieuprestaties door middel van segregatie, recycling en afvalbeheer, is het voorkomen van verontreiniging door lekkages en morsingen cruciaal. Het naleven van de beste praktijken voor morsbeheersing en -respons helpt bij het beheren van deze risico's.

De industrie staat voor verschillende morsrisico's, waaronder:

  • Laden en lossen van voertuigen
  • Correcte segregatie en opslag van gevaarlijke materialen
  • Tanken van voertuigen

Emtez begrijpt, met tientallen jaren ervaring in de afvalindustrie, het belang van secundaire opvang en morsrespons. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor opslag met dubbele wanden, morsresponskits en opvangboeien om klanten te helpen hun terreinen, werknemers en het milieu te beschermen.

Best verkopende productreeks voor de afvalindustrie

rial wipes (6)

Morskits

Een uitgebreid assortiment morskits is beschikbaar, waaronder onderhoudskits, olie-selectieve kits, lichaamsvloeistofkits en chemische morskits, zodat u kunt reageren op alle eventualiteiten.

Pharmaceutical Industry

PHARMA INDUSTRY

Pharmaceutical

The pharmaceutical industry faces significant risks of spills, including chemical leaks and accidental releases during manufacturing, transportation, or storage. It is imperative that Pharmaceuticals follow industry-specific guidance on spill containment and response to prevent contamination and protect both the environment and public health. Tailored spill prevention strategies are crucial for addressing the unique challenges of this sector, providing comprehensive solutions for developing and maintaining an effective spill prevention plan. 

U kunt de Emtez productcatalogus downloaden van onze website.

Verken onze gratis catalogus om de gereedschappen en uitrusting te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

CTA.V2