Skip to content

Absorberende dekzeilen voor vaten van niet-geweven polypropyleen voor efficiënte morsing beheersing.

Emtez absorberende dekzeilen voor vaten zijn specifiek ontworpen om effectief morsingen te absorberen die kunnen optreden tijdens het proces van het gieten van vloeistoffen in of uit vaten. Deze pads fungeren als eerste verdedigingslinie door de morsing op te vangen en te bevatten bij de bron, waardoor verdere verspreiding van lekken en mogelijke milieuverontreiniging wordt voorkomen.

Onze dekzeilen voor vaten worden in eigen huis vervaardigd en zijn gemaakt van niet-geweven polypropyleen. Niet-geweven polypropyleen staat bekend om zijn absorberende eigenschappen, waardoor het een ideaal materiaal is voor het beheer van vloeistoffen, waaronder oliën en andere stoffen die in industriële omgevingen worden aangetroffen.

drum top paralax absorbents  LEFT manufactured (2)

Emtez absorberende dekzeilen voor vaten: beschermen werkplekken tegen olie morsingen en lekken.

Bij het overbrengen van olie van of naar een vat bestaat altijd het risico op morsingen en lekken. Emtez absorberende dekzeilen voor vaten bieden een snelle en efficiënte oplossing voor deze uitdaging. Deze pads worden rechtstreeks op de bovenkant van het vat geplaatst en beginnen onmiddellijk met het absorberen van de olie, waardoor deze niet in de omgeving terechtkomt en het risico op uitglijden of ongevallen wordt geminimaliseerd.

Het vermogen van deze pads om olie efficiënt te absorberen is cruciaal voor het behouden van een schone en veilige werkplek. Door de morsingen bij de bron te bevatten, helpen ze voorkomen dat de olie in de vloer of grond doordringt, waardoor potentiële milieuschade wordt voorkomen en het opruimproces eenvoudiger wordt.

Beschikbare maten

  • Ontworpen voor: 60-liter en 200-liter vaten met plugopening

  • Verkrijgbaar in twee maten: Ø34cm en Ø56cm

Technische kenmerken

  • Verkrijgbaar in dubbele dikte met een anti-pluis versterkingslaag aan de bovenzijde - verbeterde stabiliteit eenmaal vloeistoffen geabsorbeerd.

Neem contact op met onze experts.

Als je niet zeker weet welke oplossing je nodig hebt, praat dan vandaag nog met een van onze experts voor op maat gemaakt, vrijblijvend advies door het onderstaande formulier in te vullen.

Download de Emtez Product Catalogus

Verken onze gratis catalogus om de gereedschappen en apparatuur te vinden die je vandaag nodig hebt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over de oplossingen voor absorberende vattop-pads!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor absorberende vattop-pads of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor jouw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.