Skip to content

Absorberende korrels voor een effectieve respons op morsingen.

granules (1) absorbents  LEFT manufactured (2)

Absorberende korrels - de ultieme oplossing voor het beheer van niet-agressieve morsingen op elk oppervlak!

Maak kennis met een zeer effectief absorberend granulaat dat is ontworpen voor het beheer van een breed scala aan gevaarlijke stoffen. Dit veelzijdige absorptiemiddel is ontwikkeld om zuren, logen, brandbare en ontvlambare vloeistoffen efficiënt op te nemen, wat zijn geschiktheid voor verschillende industrieën aantoont. De aanpasbaarheid op zowel gladde als poreuze oppervlakken maakt het een betrouwbare keuze voor morsbeheersing.

Met snelle en chemisch inerte eigenschappen zorgt dit absorptiemiddel voor een snelle en veilige respons op morsingen, waarbij wordt voorzien in de behoefte aan efficiënt beheer van gevaren. Goedgekeurd voor gebruik op de weg en voldoend aan strenge normen, garandeert het betrouwbaarheid in noodsituaties. Bovendien verbetert de niet-ontvlambare aard ervan in ongebruikte toestand de veiligheidsmaatregelen. Verpakt in handige zakken, heeft dit absorptiemateriaal een onbeperkte houdbaarheid wanneer het op een droge plaats wordt bewaard, waardoor het een duurzame en betrouwbare oplossing is voor de morsresponsbehoeften van elke organisatie.

Neem contact op met onze experts

Als u niet zeker weet welke oplossingen voor absorberende korrels u nodig heeft, neem dan vandaag nog contact op met een van onze experts voor op maat gemaakt, vrijblijvend advies door het onderstaande formulier in te vullen.

Download de Emtez Product Catalogus

Verken onze gratis catalogus om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u nodig heeft om vandaag nog uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over de oplossingen voor absorberende korrels!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor absorberende korrels of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.