Skip to content

Absorberende Pads

Precisie in morsbeheer begint met onze absorberende vellen, vervaardigd via een gespecialiseerd proces. Door gebruik te maken van Melt-Blown technologie transformeren we polypropyleen tot fijne vezels, resulterend in vellen met uitzonderlijke absorptievermogen.

  • Met precisie vervaardigd met geavanceerde Melt-Blown technologie.

  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen, variërend van 30x30cm tot 120x80cm.

  • Op maat gemaakte opties aangeboden, waarbij aangepaste afmetingen mogelijk zijn met een maximale breedte van 160cm.

 

pads paralax absorbents  LEFT manufactured (2)

Veelzijdige absorberende pads: op maat gemaakte dikte, maximale prestaties.

We produceren een veelzijdig assortiment absorberende vellen, variërend van enkele tot vijfvoudige dikte, met bijbehorende gewichten van 160 g/m2 tot 950 g/m2. De dikte staat rechtstreeks in verband met de absorptiecapaciteit, variërend van 3 tot 15 liter per m2, afhankelijk van het specifieke product.

Hoewel onze absorberende vellen een breed spectrum bieden, worden enkele of dubbele dikte-opties het meest gebruikt. Wijdverspreid in verschillende industrieën aangenomen, dienen deze absorberende vellen als de eerste keuze vanwege hun betrouwbaarheid en effectiviteit.

 

ABSORBENT PADS OIL

Voorgesneden absorberende pads voor efficiënte morsbeheersing.

Onze absorberende pads zijn strategisch voorgesneden langs de lengte in het midden, wat gemak in gebruik garandeert. De uitzondering ligt bij vellen die zijn aangewezen voor depollutie, die opzettelijk ongesneden worden gehouden om praktische redenen. Dit doordachte voorgesneden ontwerp stelt gebruikers in staat om de exacte hoeveelheid absorberend materiaal te gebruiken die nodig is, waardoor efficiëntie wordt geoptimaliseerd en verspilling wordt geminimaliseerd.

Aanbevolen gebruik van Emtez absorberende pads

Emtez absorberende pads worden sterk aanbevolen voor een breed scala aan industriële toepassingen, waardoor ze onmisbaar zijn in verschillende omgevingen. Deze veelzijdige hulpmiddelen blinken uit in het beheer van morsingen, vooral die met olie, chemicaliën of gevaarlijke vloeistoffen.

Of het nu gaat om productie magazijnen, automotive werkplaatsen, winkels of restaurants, absorberende pads spelen een cruciale rol bij het snel absorberen en beheersen van lekken of druppels, waardoor potentiële gevaren worden voorkomen en een veilige werkomgeving wordt behouden.

In industriële omgevingen blijken ze van onschatbare waarde te zijn tijdens onderhoudswerkzaamheden aan machines door vloeistoffen effectief op te nemen, waardoor werkplekken schoon en veilig blijven. Bovendien zijn Emtez absorberende pads essentieel voor opslag en transport van vloeistoffen, waarbij morsingen snel en efficiënt worden beheerd, wat bijdraagt aan een algeheel veiligere en productievere operationele omgeving.

absorb3

Neem contact op met onze experts.

Het kiezen van het juiste type absorberende pad is cruciaal op basis van de specifieke vloeistoffen die worden aangetroffen, en het naleven van milieuregels en veiligheidsnormen is essentieel.

Als u niet zeker weet welke oplossing u nodig heeft, neem dan vandaag nog contact op met een van onze experts voor persoonlijk advies voor u en uw organisatie door het onderstaande formulier in te vullen.

Download de Emtez Product Catalogus

Ontdek onze gratis catalogus om de gereedschappen en apparatuur te vinden die je nodig hebt om vandaag je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over oplossingen voor absorberende pads!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor absorberende pads of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.