Skip to content

Milieuvriendelijke absorberende kussens en sokken

Emtez absorberende kussens en sokken zijn uitsluitend gevuld met 100% polypropyleen restjes afkomstig van de restmaterialen bij de productie van onze premium pads en rollen.

Na verzameling ondergaan deze restjes een vergruizingsproces, gericht op het herstellen van het polypropyleen tot zijn vezelachtige staat. Dit garandeert een toewijding aan het leveren van uitzonderlijke en consistente absorptievermogens.

Om de recyclebaarheid verder te verbeteren, worden deze vulling vervolgens ingebracht in hoezen gemaakt van 100% polypropyleen Spunbond. Deze innovatieve hoezen dragen niet alleen bij aan duurzaamheid, maar bieden ook stevige ondersteuning, zelfs wanneer ze verzadigd zijn met vloeistoffen.

SOCKS AND PILLOWS2 absorbents  LEFT manufactured (2)

Absorptiepotentieel: een nadere blik op de capaciteit van absorberende kussens en sokken

Absorberende sokken en kussens, ontworpen voor langdurig gebruik in verschillende omgevingen, zoals onder lekkende machines of tijdens het doseren.

Hun ideale vorm, flexibiliteit en uitstekende absorptiecapaciteit maken ze universeel geschikt voor productie- en werkplaatsomgevingen, waar ze essentiële inhoud bieden voor lekkages en een gemakkelijke verwijdering van geabsorbeerde vloeistoffen mogelijk maken.

Het absorptievermogen van kussens en sokken wordt bepaald door hun grootte en volume. Grotere kussens bevatten meer polypropyleen, wat resulteert in een hogere absorptie. Op dezelfde manier vertonen langere absorberende sokken verhoogde absorptieniveaus. De hoeveelheid polypropyleen beïnvloedt direct de absorptie, die wordt bepaald door afmetingen en volume.

Bijvoorbeeld, een Ø8cm x 3m absorberende sok absorbeert 13,25L, terwijl een Ø8cm x 18m sok zes keer meer absorbeert, wat neerkomt op in totaal 79,50L.

Veelzijdige absorberende sokken en kussens: een allesomvattende oplossing voor lekkagebeheer in industriële omgevingen.

Onze absorberende sokken en kussens zijn de perfecte oplossing voor langdurig gebruik in verschillende omgevingen, waardoor ze onmisbaar zijn voor het opvangen van druppels onder lekkende machines of tijdens doseeractiviteiten.

Hun zorgvuldig ontworpen vormen bieden ideale vormen om lekken effectief op te vangen, waardoor ze universeel geschikt zijn voor gebruik in productie- en werkplaatsen. Hun flexibiliteit maakt het mogelijk om ze eenvoudig te vormen, zodat gebruikers ze rond hoeken, machinebases en langs muren kunnen duwen met de grootst mogelijke gemak.

Essentieel voor lekkagebeheer, zijn deze sokken en kussens bijzonder geschikt voor het absorberen van vloeistoffen uit defecte apparatuur of containers. De speciale polypropyleenvulling zorgt voor een uitstekende absorptiecapaciteit, waarbij alle gemorste vloeistoffen betrouwbaar worden opgenomen. Zodra de vloeistoffen zijn geabsorbeerd, worden ze veilig opgevangen en kunnen ze gemakkelijk worden afgevoerd, waardoor deze sokken een betrouwbare en efficiënte oplossing zijn voor het beheer van mogelijke morsingen in elke industriële of productieomgeving.

Absorberende kussens & sokken: afmetingen

maintenance

Absorberende sokken

Ontdek flexibiliteit met onze absorberende sokken, verkrijgbaar in verschillende lengtes:

  • 1,2 meter
  • 3 meter
  • 18 meter

De diameter blijft consistent op 8 cm, wat betrouwbaarheid garandeert ongeacht de lengte van de sok.

Neem contact op met onze experts.

Het kiezen van de juiste absorberende kussens en sokken is cruciaal om uw personeel en organisatie efficiënt te beschermen tegen morsen.

Als u onzeker bent over de juiste oplossing voor uw behoeften, neem dan vandaag nog contact op met een van onze experts voor persoonlijk, vrijblijvend advies door het onderstaande formulier in te vullen.

Download de Emtez Product Catalogus

Ontdek onze gratis catalogus om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over oplossingen voor absorberende kussens en sokken!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor absorberende kussens en sokken, of voor persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.