Skip to content

Hoogwaardige industriële absorberende polypropyleen rollen.

Ontdek de premium absorberende rollen van Emtez, vervaardigd uit zuiver polypropyleen op onze ultramoderne productielocatie in Frankrijk. Gemaakt met precisie met behulp van niet-geweven vezels en gebruikmakend van innovatieve Melt-Blown technologie, zijn onze absorberende rollen en matten ontworpen om ongeëvenaarde absorptie te bieden.

  • Divers assortiment rollenmaten: Kies uit een veelzijdige selectie van absorberende rollen, variërend in breedte van 20-160cm, geschikt voor diverse industriële toepassingen.

  • Expertise in maatwerk: Met behulp van geavanceerde automatische opwinders hebben we de mogelijkheid om op maat gemaakte absorberende rollen te produceren, met maximale flexibiliteit qua breedtes die aan uw exacte eisen voldoen, met een opmerkelijke maximale breedte van 160cm.
absorbent rolls absorbents  LEFT manufactured (2)

Veelzijdige absorberende rollen met aanpasbare dikte.

Onze reeks absorberende rollen is verkrijgbaar in verschillende dikte-opties, afgestemd op uw specifieke behoeften. De dikte van de absorberende rol heeft rechtstreeks invloed op de absorptiecapaciteit, dus het is cruciaal om de juiste dikte te kiezen voor uw beoogde gebruik.

We produceren absorberende rollen in enkele, dubbele, driedubbele, vierdubbele en vijfvoudige diktevariaties. Deze diverse reeks voorziet in verschillende absorptievereisten, met bijbehorende gewichten variërend van 160 g/m² tot 950 g/m².

Verbeterde efficiëntie met voorgesneden absorberende rollen

Bij Emtez geven we prioriteit aan efficiëntie en duurzaamheid, daarom ondergaan onze industriële absorberende rollen een voorsnijproces om het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren. Specifiek worden rollen van 40 cm lengte voorgesneden langs de lengte, terwijl die breder zijn dan 40 cm ook over de breedte worden voorgesneden.

Deze strategische voorgesneden zorgt ervoor dat alleen de benodigde hoeveelheid absorberend materiaal wordt gebruikt, waardoor afval wordt geminimaliseerd en kosteneffectieve oplossingen worden bevorderd.

Opmerking: Voor depollutiedoeleinden blijven onze absorberende rollen ongesneden om praktisch gebruik te vereenvoudigen. 

 
 Emtez absorberende rollen: snelle, betrouwbare en veelzijdige oplossingen voor het voorkomen en reageren op morsingen.

Ontworpen voor een snelle en gemakkelijke respons op lekken, vooral van druppelende machines of defecte afdichtingen, biedt deze zeer efficiënte absorberende rol optimale prestaties in verschillende scenario's. Hun veelzijdigheid komt tot uiting doordat ze dienen als een ideaal onderlegger tijdens reinigings-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Het polypropyleen materiaal biedt een sterke hechting tussen de vezels en geabsorbeerde vloeistoffen, waardoor het risico op druppelen zelfs in verzadigde omstandigheden minimaal is. De scheurbestendige aard van Emtez absorberende rollen blijft intact, zelfs wanneer ze volledig verzadigd zijn, wat zorgt voor betrouwbare duurzaamheid

 

absorb2

Neem contact op met onze experts

Het selecteren van het juiste type absorberende rol is essentieel om uw personeel en organisatie effectief te beschermen tegen morsingen.

Als u niet zeker weet welke oplossing u nodig heeft, neem dan vandaag nog contact op met een van onze experts voor op maat gemaakt, vrijblijvend advies door het onderstaande formulier in te vullen.

Download de Emtez Product Catalogus

Verken onze gratis catalogus om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over oplossingen met absorberende rollen!

Voor meer informatie over onze oplossingen met absorberende rollen of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.