Skip to content

Adviescentrum

Wetgeving en richtlijnen per industrie.

Welkom bij het Emtez Adviescentrum, uw centrale punt voor branchespecifiek advies over morsbeheersing en -preventie. Ons assortiment op maat gemaakte producten is ontworpen om verschillende sectoren te ondersteunen, waaronder voedingsmiddelen en dranken, bouw, afvalbeheer, farmaceutica en transport. Verken ons deskundig advies om de perfecte oplossingen te vinden voor uw specifieke behoeften en zorg voor veiligheid en efficiëntie in uw industrie.

industry industry 2 industry

Welke wetgeving en richtlijnen moet u volgen om ervoor te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de regelgeving?

Ons uitgebreide assortiment producten is ontworpen om diverse industrieën te ondersteunen, waaronder, maar niet beperkt tot; voedingsmiddelen en dranken, bouw, afvalbeheer, farmaceutica en transport bij het beheer van vloeistoffen, gassen, brandbare stoffen en oliën. Elke sector heeft unieke behoeften op het gebied van morsbeheersing en -preventie, en we hebben gedetailleerde richtlijnen samengesteld om u te helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw specifieke vereisten. Ontdek ons deskundig advies en vind de beste producten om veiligheid en efficiëntie in uw industrie te waarborgen.

Bouwsector

CONSTRUCTION INDUSTRY

Constructie

De bouwsector, net als vele andere sectoren, draagt aanzienlijk bij aan vervuiling, waardoor het cruciaal is voor bouwers, MKB-bedrijven en grote bedrijven om milieubewustzijn te tonen. Jaarlijks reageert de Milieudienst op honderden vervuilingsincidenten die voortkomen uit bouwactiviteiten.

Voedings- en drankindustrie

VOEDSELINDUSTRIE

Voedsel & Drank

De voedings- en drankindustrie wordt geconfronteerd met strenge voorschriften over besmetting, werknemersveiligheid, hygiëne en verpakking. Met uitglijden en struikelen als oorzaak van 35% van de ernstige verwondingen - ongeveer 1.300 incidenten per jaar - is het voorkomen van morsingen cruciaal. Opmerkelijk is dat 90% van de uitglijdingen wordt veroorzaakt door natte vloeren als gevolg van water of morsingen tijdens productie. Effectief risicobeheer is essentieel.

Afvalbeheerindustrie

AFVALINDUSTRIE

Afvalbeheer

De afvalindustrie heeft van nature een hoog risico op vervuilingsincidenten tijdens transport en verwerking. Vervuiling door morsingen van afval kan gemakkelijk goede werkpraktijken tenietdoen, waardoor effectieve morsbeheersing en respons cruciaal zijn. Het waarborgen van beste praktijken in morsbeheer is essentieel om de milieu-impact te minimaliseren. 

Transportsector

TRANSPORT INDUSTRIE

Transport

De transportindustrie staat voor aanzienlijke risico's op morsingen, variërend van brandstofsysteemstoringen tot lekkende of gemorste ladingen tijdens het transport, bij depots of op klantlocaties. Verken richtlijnen voor het ontwikkelen en beheren van een effectief en uitgebreid plan voor morspreventie - een noodzaak voor professionals in de industrie die streven naar het minimaliseren van milieueffecten en het verbeteren van de operationele veiligheid.

Automobielindustrie

automotive

Auto-industrie

De transportsector loopt aanzienlijke risico's op morsingen, variërend van storingen in het brandstofsysteem tot lekkende of gemorste ladingen tijdens transport, bij depots of op klantlocaties. Verken richtlijnen voor het ontwikkelen en beheren van een effectief en uitgebreid plan voor het voorkomen van morsingen - een noodzaak voor industrieprofessionals die streven naar het minimaliseren van milieueffecten en het verbeteren van de operationele veiligheid.

Lucht- en ruimtevaartindustrie

aerospace

Luchtvaart

De transportindustrie staat voor aanzienlijke risico's op morsingen, variërend van storingen in het brandstofsysteem tot lekkende of gemorste ladingen tijdens transport, bij depots of op klantlocaties. Verken richtlijnen voor het ontwikkelen en beheren van een effectief en allesomvattend plan voor morspreventie - een noodzaak voor professionals in de industrie die streven naar het minimaliseren van milieueffecten en het verbeteren van de operationele veiligheid.

Pharmaceutical Industry

PHARMA INDUSTRY

Pharmaceutical

The pharmaceutical industry faces significant risks of spills, including chemical leaks and accidental releases during manufacturing, transportation, or storage. It is imperative that Pharmaceuticals follow industry-specific guidance on spill containment and response to prevent contamination and protect both the environment and public health. Tailored spill prevention strategies are crucial for addressing the unique challenges of this sector, providing comprehensive solutions for developing and maintaining an effective spill prevention plan. 

Download de Emtez productcatalogus

Verken onze gratis catalogus om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

CTA.V2