Skip to content

Adviescentrum

Deskundig advies voor de automotive-industrie

Gezondheids-, veiligheids- en milieuvriendelijke oplossingen geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Biedt wettelijk conforme oplossingen voor morsrespons voor de automotive-industrie.

modern-automobile-production-line-automated-production-equipment-shop-assembly-new-modern-cars-way-assembly-car-assembly-line-plant industry 2 Untitled design (93)

Bescherming van Automotive Operaties: Essentiële Oplossingen voor Morsbeheersing

De automotive-industrie vormt een hoeksteen van de Britse economie, met een omzet van £82 miljard en een bijdrage van £18,6 miljard aan de waarde in 2018. Met een aanzienlijke investering van £3,75 miljard in R&D gericht op het verbeteren van milieuduurzaamheid, spelen morsbeheersing en -opvang cruciale rollen in de automotive operaties. Of het nu tijdens onderzoek, productie of service en reparatie is, de behandeling van oliën, chemicaliën en losmiddelen benadrukt de noodzaak van robuuste veiligheidsmaatregelen om zowel gevaarlijke stoffen als personeel te beschermen.

Emtez, als een door ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 geaccrediteerde fabrikant in het Verenigd Koninkrijk, begrijpt de specifieke behoeften op het gebied van morsbeheersing van de automotive sector.

Ons uitgebreide productassortiment voorziet in verschillende toepassingen, en biedt uitgebreide oplossingen. Als u persoonlijke assistentie nodig heeft, staat ons deskundige team klaar om samen te werken en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Bestverkopende productassortiment voor de auto-industrie

rial wipes (3)

Morskits

Een uitgebreid assortiment aan morskits is beschikbaar, waaronder onderhoudskits, olie-selectieve kits, lichaamsvloeistofkits en chemische morskits, zodat u kunt reageren op alle mogelijke situaties.

Pharmaceutical Industry

PHARMA INDUSTRY

Pharmaceutical

The pharmaceutical industry faces significant risks of spills, including chemical leaks and accidental releases during manufacturing, transportation, or storage. It is imperative that Pharmaceuticals follow industry-specific guidance on spill containment and response to prevent contamination and protect both the environment and public health. Tailored spill prevention strategies are crucial for addressing the unique challenges of this sector, providing comprehensive solutions for developing and maintaining an effective spill prevention plan. 

Download de Emtez Productcatalogus

Verken onze gratis catalogus om de tools en apparatuur te vinden die je nodig hebt om vandaag je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

CTA.V2