Skip to content

Dump afval ๐Ÿ—‘ snel en eenvoudig met de Empteezy kiepcontainer!

RUIM ASSORTIMENT KIEPCONTAINERS

De Empteezy afvalverwerking kiepcontainers zijn volledig automatisch, zijn niet voorzien van kabels en katrollen. Niemand hoeft te klimmen in de mast van de vorkheftruck.

Onze afvalverwerking kiepcontainers zijn ontworpen voor gebruik van vorkheftrucks en zijn beschikbaar in automatisch kantelen, automatisch dumpen & roll forward skip formaten. Ons assortiment kiepcontainers produceren we in onze eigen productie afdeling in UK. 

Let op: geen van onze afvalbehandelingseenheden zijn geschikt  voor gebruik van nat zand, cement, beton of andere gelijkaardige "natte ladingen". Dit wegens de kans om de kiepcontainer te overbelasten en schade aan het sluitingsmechanisme te veroorzaken.  

AUTO TIPPING SKIP

Automatisch kiepende containers zijn de gemakkelijke en veilige manier om afval te verzamelen en af te voeren. Deze kiepcontainer past zonder enige aanpassing op de meeste standaard vorkheftrucks. Vergeet niet dat onze kiepbakken volledig automatisch zijn; geen draad, geen katrollen, geen klimmen.

 
 

AUTO DUMPING CONTAINERS

Automatische dumpcontainers zijn de eenvoudige en veilige manier om afval te verzamelen en af te voeren. Autodumpcontainers passen op de meeste standaard vorkheftrucks zonder enige aanpassing. Vergeet niet dat onze autodump containers volledig automatisch zijn; geen draad, geen katrollen, geen klimmen.

 
 

 ROLL FORWARD SKIPS

De rollende werking van deze roll forward afvalcontainers betekent dat ze robuust zijn en geschikt voor zware ladingen afval, zoals beton of baksteen puin. Vergeet niet dat onze roll forward afvalcontainers volautomatisch zijn; geen draden, geen katrollen, geen klimmen. 

 
 

Voor meer informatie contacteer ons vrijblijvend en ontdek ons ruim standaard assortiment. 

Wij produceren zowel standaard als op maat gemaakte kiepcontainers om aan uw eisen te voldoen. Elk bedrijf en sector zoekt een unieke oplossing. Ons in-house ontwerpteam zal ervoor zorgen dat we een oplossing vinden die uw bedrijf weerspiegelt.

Contacteer ons