Skip to content

Een oplossing voor ieder lekkage

We weten allemaal dat de onjuiste opslag en / of slecht beheer van vloeistoffen verstrekkende gevolgen kan hebben voor het milieu, de gezondheid, de veiligheid en het bedrijfsresultaat. Wanneer een lekkage optreedt, moet u er zeker van zijn dat u en uw personeel in staat zijn om snel en adequaat te reageren.

Odoo afbeelding en tekstblok

Niet alle lekkages zijn hetzelfde en daarom bieden wij een reeks absorberende types aan die geschikt zijn voor het brede scala van toepassingen dat in bedrijven wordt aangetroffen. Zo zijn olielekkages een veelvoorkomend probleem, vooral bij oudere motoren. Maar voor iedere lekkage is een oplossing. 


Olielekkages op water of op het land die optreden wanneer het regent, kunnen het best worden behandeld met olie absorberende producten die het water afstoten maar de gemorste olie absorberen. Deze producten hebben een kleurcode die wit is, zodat u gemakkelijk kunt zien indien er een lekkage is en ze opvallen in de lokale omgeving. 

Lekkages van bekende gevaarlijke chemicaliën of vloeistoffen waarvan u niet zeker bent, moeten worden behandeld met producten uit ons assortiment voor chemische absorptie. Ze zijn aangeduid met een gele kleur, waardoor ze goed zichtbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd met een gevaarlijke lekkage.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Voor het onderhoud in en rond de installaties en machines waar u oliën, koelmiddelen, snijvloeistoffen, water of op water gebaseerde producten en milde oplosmiddelen gebruikt, is ons universeel absorberende assortiment perfect voor proactief gebruik.

Het universeel absorberend assortiment voor de dagelijkse overspray, kleine en grote lekkages passen in de werkomgeving met hun grijze kleurcode.

Wilt u nog meer informatie? Twijfel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

 

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wij helpen u bij het selecteren van de juiste producten door een gratis audit ter plaatse aan te bieden. Dit geeft u op maat en vertrouwelijk advies over de juiste producten en verzekert de naleving van de meest recente wetgeving.

Contacteer ons vrijblijvend