Skip to content

EHBO Spill kits – Empteezy's Hulp Bij Omgevallen

Odoo + afbeelding en tekst

SPILL KITS OP MAAT VAN UW BEDRIJF 

Geen enkel bedrijf of spill is hetzelfde, wij bieden daarom spill kits aan op maat van uw bedrijf - type vloeistof en risico. 

De inhoud van een kit wordt daarom gezien als maatwerk. Hoe deze wordt samengesteld wordt medebepaalde door de locatie en een risico analyse. 

Afhankelijk van de locatie en type industrie kan een spill kit gevuld worden met absorptiemateriaal, PBM’s, olievlekverwijderaars en andere relevante zaken.

Wij komen ter plaatse en gaan samen met u, onze klant, de inhoud en afmetingen van de spill kit bepalen. Door samen met u de gevaren te bepalen wordt een risicoanalyse opgemaakt. In functie van de grootte van het risico wordt de opvangcapaciteit van de absorberende vezels bepaalt.

 
 
 

SPILL KITS VOOR ELKE TOEPASSING

 

We onderscheiden 3 soorten Spill kits

 

Draagbare spill kit

Draagbaar

Mobiel verplaatsbare Spill kit

Mobiel 

Spill kit verplaatsbaar met heftruck

 

Heftruck 

Naast de optie voor Spill kits op maat, bieden we een ruim assortiment standaard kits aan. Ook hiervan bestaan er 3 types: olie-, chemicaliën-, of universeel absorberend.

Deze Spill kits zijn beschikbaar in verschillende opvangcapaciteiten (liter) en verpakkingsmogelijkheden. 

CONCLUSIE - Bij elk interventieplan zijn Spill kits onmisbaar.

De Empteezy standaard en maatwerk kits zijn specifiek samengesteld om snel en efficiënt te kunnen reageren bij nood- en OMgevallen. Positioneer ze op strategische plaatsen in uw bedrijf en zorg dat ze deel uitmaken van uw interventieplan.