Skip to content

Feedback - Actie - Resultaat

We zijn erg blij om aan te kondigen dat we enkele wijzigingen hebben aangebracht aan de BB1HCS, BP4HCS en BB2HCS - Hard Covered Spill Pallets na de feedback die we van onze klanten hebben ontvangen.

Hier bij Empteezy waarderen we de meningen van onze klanten en streven we ernaar om de best mogelijke producten en diensten te leveren om klanttevredenheid te garanderen.

Wat is er nieuw?

BB1HCS en BP4HCS - De handgreep is gewijzigd in een inbouwversie om transportschade te verminderen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


BB2HSC - De deuropstelling is veranderd van opendraaiende naar glijden deuren vanwege het feit dat de scharnierende deuren te zwaar waren en een grote schommelruimte nodig hadden om ze te openen, de schuifdeuren hebben geen schommelruimte nodig en zijn veiliger.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Waarom kiezen voor hard overdekte opvangbak?

Ons assortiment overdekte lekbakken voorkomt dat regenwater en vuil de opvangbakken vervuilen, waardoor het een ideale oplossing is voor buitenopslag. Voor extra veiligheid zijn de deuren voorzien van een sluitsysteem. Voor sommige verzekeringsmaatschappijen is dit een vereiste om naleving te garanderen en in sommige gevallen kan het de verzekeringspremie verlagen.

Met een stalen overkapping vervaardigd uit 0,6 mm gegalvaniseerd (poedercoating, binnen- en buitenkant) garanderen wij een langer en robuuster levensduur dan een kunststoffen overkapping. De opvangbak is vervaardigd van polyethyleen dat standaard is uitgerust met UV-stabilisatie, zoals bij al onze polyethyleen producten is deze opvangbak compatibel met een breed scala aan vloeistoffen.

De hard overdekte opvangbakken worden volledig geassembleerd geleverd en zijn inclusief vorkheftruckgleuven voor transport.

Alle opvangbakken voldoen aan de vereiste opslagcapaciteit  en zorgen ervoor dat u voldoet aan de regelgeving.


Wenst u meer informatie van deze hard cover lekbak? 

Contacteer ons nog vandaag!