Skip to content

Mobiele werftanks

De Mobiele werftank, Truckmaster, is de ideale oplossing voor het veilig transporteren van diesel. De mobiele tank maakt het leveren en tanken van brandstof op elke plek mogelijk. Het is een ideale oplossing voor het bijtanken van tractors, kranen en machines op de plaats waar ze worden gebruikt.

 

Voordelen mobiele werftank

       

De kunststof werftanks zijn licht en compact, waardoor ze gemakkelijk in kleine voertuigen (bv. in bestelwagens) kunnen worden geplaatst.  Door het kleine formaat zijn de tanks, in tegenstelling van grote tankswagen, bereikbaar voor onbegaanbare land, bouwterreinen, gebieden met nauwe toegangspunten en boerderijen geen probleem.

Aan de hand van de hijsogen en met gebruik van een heftruck is de truckmaster eenvoudig te verplaatsen. Door de unieke interne klotswand wordt brandstofverspilling tot een minimum beperkt. Onder het vergrendelbare deksel zitten alle handige hulpstukken.  

SHOP ONLINE

ADR-wetgeving

De ADR-wetgeving is de reglementering inzake vervoer van gevaarlijke stoffen waaronder het vervoer van diesel of mazout valt.

U mag maximum 1000 liter diesel (dieselolie) en mazout (stookolie) transporteren, maar in eenheden (bv. werftanks) van maximum 450 liter. In dit geval bent u vrijgesteld van de ADR-voorschriften.

 

TIP => SPILL KITS

Voorzie tijdens het tanken preventief een spill kit met absorberende vezels of absorberende korrels. Bij eventuele lekkages kan je snel reageren en bodem verontreiniging vermijden.

SPILL KITS


               

Odoo tekst en afbeelding blok