Skip to content

NEW PRODUCTS ALERT

NIEUW
PE opvangbak voor 4 vaten met extra capaciteit
– BP4XLB

Deze opvangbak met grote capaciteit van 440 liter is gemaakt van polyethyleen en heeft een brede chemische compatibiliteit, een uitneembare kunststof rooster voor snelle en gemakkelijke toegang tot het opvanggebied en voldoet volledig aan alle huidige voorschriften met betrekking tot de VLAREM en PGS15.

Shop online 

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

PE werkvloer voor 4 vaten laag profiel –  BF4XB

Een lage werkvloer voor 4 vaten van 200 liter die slechts 150 mm hoog is en heeft extra steun ingebouwd in de basis om een onbuigzaam platform te creëren voor het rooster. Deze werkvloer is geschikt voor maximaal 4 x 205ltr drums en heeft een toelaatbaar gewicht van 2000kg.

(opvangcapaciteit 75 liter)

Shop online

AANGEPAST ASSORTIMENT

Het nieuwe assortiment komt samen met een reeks aanpassingen dat we hebben aangebracht op het huidige assortiment.

De BB1FWB heeft nu een geïntegreerde lekbak om druppels van de IBC-kraan op te vangen. De unit heeft een brede chemische compatibiliteit en voldoet aan PGS15 en VLAREM.

Shop online

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

 

De  BB1SB is geüpdatet met een ingebouwd 260 mm diep decanteergebied, waardoor eventuele lekken / druppels in de opvangbak kunnen worden opgevangen. De steunpunten zijn aangepast aan de roostersteunpunten die het gebruik van een rooster mogelijk maken. Het rooster is een must als u IBC's wilt opslaan die op een stalen palletbasis zijn gemonteerd (BB1SGB - met rooster).

Shop online