Skip to content

NIEUW - Antistatische mobiele opvangbakken

Antistatische opvangbak

 

De flexibele opvangbak is ontworpen voor de bescherming van personen en objecten in het geval van ongewenste lekken van water, aardolieproducten of chemische stoffen. De opvangbak is geproduceerd uit een speciale antistatische folie. De flexibele opvangbak kan hierdoor gebruikt worden in omgevingen met een hoger brand- of explosiegevaar. De mobiele opvangbak heeft geïntegreerde handgrepen voor een efficiënt gebruik. Het slot, dat gemakkelijk te hanteren is, heeft een sluiting met dubbele bevestiging.Flexibele opvangbakken

 Flexibel

Flexibele opvangbak is ontworpen voor opvangen, overbrenging of kortstondige opslag van gevaarlijke stoffen, evenals gewone technische, petroleum en chemische producten. Dankzij de structuur en eenvoudige bediening kan het gemakkelijk en snel worden gemonteerd, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. De opvangbak is verkrijgbaar in verschillende maten.

Antistatisch

Flexibele opvangbak is geproduceerd is een speciaal PVC-materiaal met een hoge geleidbaarheid en zijn antistatisch, inclusief al hun componenten en speciaal bedoeld voor omgevingen met een hoger brand- of explosierisico. De zijkanten hebben gelaste elementen die de vorm versterken. Het temperatuurbereik voor het gebruik van de opvangbak is van -10 ° C tot + 70 ° C.

Hoge resistentie

Flexibele opvangbak is resistent tegen de meeste chemicaliën. Temperatuur toepassingsgebied: -20° tot +60° C.

Bekijk antistatische opvangbakken in de shop