Skip to content

Opvangbak

Als u werkt met olie, gevaarlijke of milieuschadelijke stoffen, dan is het belangrijk dat alles veilig en volgens de regels wordt gestockeerd. Met behulp van de opvangbakken van Empteezy kan u verontreiniging van de bodem voorkomen. We bieden een opvangbak en lekbak aan in verschillende soorten en vormen. We helpen u dus graag verder met ons groot assortiment.

 

Bedrijven doen al het mogelijke om ongevallen te vermijden, maar er kan nog altijd een occasioneel incident zijn met oliën of andere stoffen. Als bedrijf is het dus belangrijk om voorbereid te zijn en professionele oplossingen te voorzien. Bij Empteezy kan u een opvangbak vinden voor oliën, zepen, detergenten, vetten enzovoort. We zoeken samen met u naar de opvangbak die het best past bij uw probleem.

 

De stockage van gevaarlijke stoffen moet gebeuren aan de hand van talrijke voorschriften. In een werkplaats of magazijn kunnen er gevaren en risico’s ontstaan voor mens en milieu indien er bijvoorbeeld een gebrek is aan een efficiënte opvangbak. Uw bedrijf moet dus uitgerust zijn met een duurzame opvangbak en op die manier kunnen incidenten vermeden worden of beperkt blijven. Erge bodemverontreiniging kan zo vermeden worden.

Wenst u meer info omtrent onze opvangbakken? Neem contact op met onze medewerkers!