Skip to content

Opvangbak voor gevaarlijke stoffen

Opvangbak voor gevaarlijke stoffen

Gebruikt u olie, gevaarlijke stoffen of vloeistoffen die schadelijk zijn voor het milieu? U wilt natuurlijk dat alles veilig functioneert in overeenstemming met de wet. De opvangbakken en opslagsystemen van Empteezy voorkomen vervuiling van de bodem onder uw bedrijf. Wij bieden lekbakken en lekbakken in verschillende soorten en maten. Van compacte kunststof containers voor werkbanken tot metalen oliecontainers voor grote containers. Wij leveren topmerken en dragen kwaliteit hoog in het vaandel.

Welke opvangbak kies ik?

Welke opvangbak of lekbak bij u past, hangt van veel factoren af. We geven u graag enkele opmerkingen om u te helpen bij het voltooien van het selectieproces zoals capaciteit, soorten lekbakken, goederen, materiaal opvangbak, gebruik en accessoires.

Wetgeving opvang gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke vloeistoffen moeten in overeenstemming met de wet worden opgeslagen in containers of vloeistofdichte vloeren. Hiermee wordt voorkomen dat bij eventuele lekkage olie of schadelijke stoffen in de bodem komen. Richtlijnen voor de opslag en inzameling van gevaarlijke stoffen zijn opgenomen in het Publicatieblad van Gevaarlijke Stoffen. De algemene eis voor opvangcapaciteit is dat de capaciteit minimaal 110% van de inhoud van de tank of verpakking moet zijn. Daarnaast zijn er nog andere vereisten voor vloeibare brandstof, opslag van vloeibaar plastic en olie-inzameling.

Container of opvangbak bestellen?

Specifieke olieopvangbak of lekbak kopen? Bestel deze via Empteezy. Eerst persoonlijk advies? Contacteer ons. Wij adviseren u graag.

Wenst u meer informatie?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!