Skip to content

Opvangbakken

Om de veiligheid van uw personeel, buurtbewoners en uw gebouw te garanderen, zijn de opvangbakken voor olie en chemicaliën van Empteezy een must-have. Ook bodemvervuiling kunt u vermijden dankzij onze opvangbakken. Naast onmisbaar, zijn ze ook ideaal om aan de wetgeving te voldoen, want een correcte opslag van gevaarlijke vloeistoffen is verplicht.

Bedrijven die gevaarlijke (vloei)stoffen produceren, verwerken, behandelen of opslaan (de zogenaamde Sevesobedrijven), komen vaker voor dan u denkt. Zowel in België als in Nederland zijn dat er ongeveer 400. Maar daarnaast zijn er ook heel wat andere ondernemingen die een (kleinere) hoeveelheid gevaarlijke vloeistoffen hebben staan. Of u nu een kleine KMO of groot bedrijf runt, de kans dat uw onderneming gevaarlijke vloeistoffen heeft staan, is dus reëel. En de kans dat u opvangbakken nodig heeft, is dus even groot. Want een lek in vaten met olie of chemicaliën, kan zware gevolgen hebben.

 

Empteezy biedt u opvangbakken voor oliën en chemicaliën aan die voldoen aan de VLAREM in België en de PGS15 in Nederland. Zo kunt u al uw gevaarlijke vloeistoffen op een correcte en veilige manier stockeren.

 

Bij Empteezy heeft u de keuze uit opvangbakken voor:
        - Kleine emballages
        - 1 vat
        - 2 vaten
        - 4 vaten
        - 1 IBC
        - 2 IBC’s

 

Vergeet zeker niet om een kijkje te nemen naar onze onlinecatalogus en webshop. Daar krijgt u een volledig overzicht van al onze soorten opvangbakken en andere producten. Heeft u nog verdere info nodig of zit u met enkele vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.