Skip to content

Wij helpen mee aan een beter Milieu

Een recente studie van Greenpeace schat dat jaarlijks 12,7 miljoen ton plastic in onze oceanen terechtkomt. Om het in context te plaatsen, komt het neer op een vrachtwagen vol vuilnis die elke minuut wordt gedumpt.

Met dat in gedachten zijn we er trots op dat onze producten zijn ontworpen om de wereld waarin we leven te helpen beschermen. Bovendien proberen we binnen onze fabriek meer terug te geven dan we doen. Elk product dat wordt geproduceerd, gebeurt via ons Lifecycle Analysis-programma, te beginnen met de efficiënte inkoop van grondstoffen, milieuoverwegingen tijdens het hele productieproces en de recycling van afvalproducten.

Het gerecycleerde product wordt vervolgens gebruikt bij het maken van ons Recycled Pallet-assortiment, dat is uitgebreid voor 2019. De nieuwste toevoeging is de gerecycleerde polyethyleen IBC-opvangpallet met 4way-vorkheftrucktoegang, de BB1FWR.

 

Odoo afbeelding en tekstblok

BB1FWR - Gerecycleerde Kunststof opvangbakken              

Ontworpen met een opvangvolume van 1.150 liter is de robuuste opvangbak BB1FWR verplaatsbaar langs  4-zijden. De opvangbak vangt de mogelijke lekkages van IBC’s op en is voorzien van een uitneembaar rooster. Door de brede chemische compatibiliteit zijn de polyethyleen lekbakken resistent tegen de meeste zuren . Het is, zoals je mag verwachten, volledig compatibel met alle vloeistof opslagvoorschriften (PGS15 & VLAMREM II).

                   

WIST U DAT ..

In 2018 wij 70 ton gerecycleerd materiaal gebruikt hebben ?

 

Odoo tekst en afbeelding blok

Hoeveel is 70 ton ?

Odoo CMS - een grote afbeelding

                        - Het is ongeveer even zwaar als een ruimtevaart schip

- Het is ongeveer even zwaar als 2/3 van een walvis

- Het is ongeveer even zwaar als een anker van een cruise schip

- Het is ongeveer twaalf keer zo zwaar als een olifant