Skip to content

Overstromingshekken

Naarmate de wereld om ons heen verandert, vormt overstroming een groeiend risico voor bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd. Bescherm uw mensen, uw pand en het milieu met ons assortiment overstromingsoplossingen.

Parallax 500 X 600 (1) flood defence new (1) floodRIGHT

Bekroonde Overstromingsverdediging

In 2023 heeft de Emtez Group Fluvial Innovations overgenomen en hun toonaangevende overstromingsverdedigingsoplossingen geïntegreerd in het productassortiment van Emtez.

Opgericht in 2006, is Fluvial Innovations een pionier geweest in de ontwikkeling van bekroonde, op technologie gebaseerde overstromingsverdedigingsproducten. Als onderdeel van de Emtez Group blijven we ons inzetten voor de vooruitgang van de overstromingsverdedigingsindustrie door samen te werken met projectleiders om producten aan te passen aan uw operationele behoeften. Onze ervaren ingenieurs brengen uw concepten van potloodschetsen naar innovatieve oplossingen, waarbij wordt voldaan aan de hoogste Europese normen voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Vertrouw op de Emtez Group voor de beste overstromingsoplossingen die zijn aangepast aan uw specifieke vereisten.

flood barriers

Waarom investeren in Emtez Overstromingsbarrières?

Deskundigen zijn het erover eens dat zandzakbarrières falen om overstromingsschade te voorkomen, wat duidelijk wordt wanneer het overstromingswater ze overstijgt. De inherente problemen omvatten het ontbreken van herbruikbaarheid, stijgende kosten en trage inzetbaarheid. Emtez overstromingsbarrières pakken deze problemen effectief aan en bieden een assortiment dat geschikt is voor thuis-, gemeentelijke en commerciële doeleinden.

Emtez overstromingsbarrières pakken de veelvoorkomende uitdagingen aan die aanwezig zijn in traditionele overstromingsbarrièreoplossingen. Onze bekroonde Floodstop en FloodFence™ voldoen aan specifieke overstromingsbehoeften en delen belangrijke kenmerken: herbruikbaarheid, recycleerbaarheid, kosteneffectiviteit en snelle inzetbaarheid. Geschikt voor thuis-, gemeentelijke en commerciële doeleinden, zorgt ons assortiment voor effectieve overstromingsbescherming.

Flood Barriers

floodbarrier

Waarom investeren in Emtez Overstromingsoplossingen?

  • Eenvoudige Noodinzet: Installeer Emtez Overstromingsgsoplossingen moeiteloos, zodat u snel kunt reageren in noodsituaties. Onze gebruiksvriendelijke ontwerpen elimineren het gedoe van complexe installaties.

  • Duurzaam en Ruimtebesparend: Onze overstromingsbarrière is robuust en stapelbaar, wat zowel kracht tegen overstromingen biedt als eenvoudige opslag mogelijk maakt wanneer deze niet in gebruik is. Praktisch ontmoet efficiëntie.

  • Op Maat Gemaakte Bescherming voor Elke Ruimte: Kies uit ons assortiment overstromingsbeheeroplossingen - van barrières tot deurstoppers - die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Emtez Overstromingsverdediging biedt veelzijdige opties voor elke omgeving.

  • Duurzame en Verantwoorde Keuzes: Emtez is toegewijd aan milieuvriendelijke oplossingen, waarbij we streven naar een minimale milieubelasting.

  • Emtez Overstromingsverdediging stelt u in staat om proactief overstromingsrisico's te beheren. Wees voorbereid op onverwachte uitdagingen, zodat u veerkrachtig blijft en gemoedsrust heeft.

  • Deskundigheid en Betrouwbaarheid: Werk samen met Emtez voor meer dan alleen producten - krijg betrouwbare oplossingen en ondersteuning op het gebied van overstromingsbeheer. Vertrouw op onze toewijding aan uw veiligheid en het behoud van uw eigendommen.

  • Besparingen door Slimme Investeringen: Onze oplossingen kunnen niet alleen mensen beschermen, maar ook duizenden euro's besparen door schade te voorkomen. Investeer vandaag om uw bedrijf morgen te beschermen - een verstandige en kosteneffectieve beslissing.

Download de Emtez Product Catalogus

Ontdek onze gratis catalogus om de tools en apparatuur te vinden die u nodig hebt om vandaag uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over onze Overstromingsverdedigingsoplossingen!

Voor meer informatie over onze overstromingsverdedigingsoplossingen of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag contact op te nemen met ons team van experts.