Skip to content

Floodstop: het flexibele overstromingsbarrière-systeem.

Introduceert het Emtez FloodStop-systeem - een modulair overstromingsbarrièresysteem voor bescherming tegen overstromingen.

Het FloodStop-overstromingsbarrièresysteem kan snel worden ingezet door één of twee personen. Elke lengte van de barrière kan worden geassembleerd door de modulaire eenheden met de verbindings sleutel te verbinden.

De helft van de modulaire eenheden zal automatisch gevuld worden met het stijgende overstromingswater, de andere helft is al gevuld met water wat zorgt voor een veilig en robuust systeem. FloodStop is beschikbaar in verschillende hoogtes om aan uw behoeften te voldoen - 0,5 m, 0,65 m, 0,9 m.

De ideale oplossing voor: Perfect voor huishoudelijke, zakelijke, commerciële en nutsvoorzieningen overstromingsbeveiliging. FloodStop kan zowel een tijdelijke als permanente oplossing zijn.

floodstop

Hoe werkt de Emtez FloodStop overstromingsbarrière?

Assemblages bestaan uit modulaire eenheden die worden vastgezet door verbindings sleutels. Multi-hubs kunnen worden toegevoegd om scherpe bochten te maken of om aan muren te verbinden. De vooraf gevulde eenheden creëren een ballast, waardoor de assemblage op zijn plaats wordt gehouden. Het modulaire ontwerp maakt een breed scala aan configuraties van overstromingsbarrières mogelijk. Elk onderdeel is afgedicht met een pakking om ongewenst doorsijpelen te voorkomen. Zelfvullende eenheden vullen zich met het overstromingswater en lopen leeg wanneer het overstromingswater verdwijnt, waardoor ze licht genoeg zijn om te worden weggedragen.

Geschikt terrein:

 • Aanbevolen: Typische harde ondergronden zoals wegen, trottoirs, paden, enz. (In geval van nood kunnen FloodStop-barrières op gras of grond worden gebruikt, afhankelijk van de oneffenheden).

 • Niet aanbevolen: voor gebruik op grind.
floodstop1

Belangrijkste kenmerken van Emtez FloodStop Overstromingsbarrières

 

 • Snelle Inzet: De overstromingsbarrières van Emtez FloodStop bieden snelle en efficiënte inzet, waardoor tijdige bescherming tegen overstromingsdreigingen wordt gegarandeerd. Deze snelle reactietijd is cruciaal voor het beschermen van eigendommen en activa tijdens noodsituaties.

 • Herbruikbaar: De barrières zijn ontworpen voor herhaaldelijk gebruik, wat een kosteneffectieve oplossing op de lange termijn biedt. De mogelijkheid om ze opnieuw te gebruiken maakt ze milieuvriendelijk en een economische keuze voor langdurige overstromingsbeschermingsbehoeften.

 • Niet beïnvloed door sterke winden: In tegenstelling tot traditionele barrières die kwetsbaar kunnen zijn voor sterke winden, zijn de FloodStop-barrières van Emtez ontworpen om bestand te zijn tegen ongunstige weersomstandigheden. Hun stabiliteit zorgt voor betrouwbare bescherming, zelfs in situaties met harde wind.

 • Zelfbalancerend: De zelfbalancerende functie van deze barrières verbetert hun stabiliteit tijdens inzet, waardoor ze hun effectiviteit behouden in verschillende overstromingsomstandigheden. Deze zelfstabiliserende capaciteit voegt een extra laag betrouwbaarheid toe aan het overstromingsverdedigingssysteem.

 • Zelfvullende en leegmakende eenheden: De zelfvullende eenheden vereenvoudigen de operationele aspecten van het overstromingsverdedigingssysteem. Deze automatisering vermindert de handmatige inspanning die nodig is tijdens de installatie.

 • Kosteneffectief: De FloodStop-barrières van Emtez bieden een kosteneffectieve oplossing voor overstromingsbescherming. Hun herbruikbare karakter, gecombineerd met het gemak van implementatie en het ontbreken van extra installatievereisten, dragen bij aan een lagere totale eigendomskosten.

 • Kan door één persoon worden geassembleerd: De eenvoud van het assemblageproces maakt het mogelijk dat een enkele persoon de inzet van deze barrières kan beheren. Deze functie voegt een niveau van praktischheid toe, waardoor het overstromingsverdedigingssysteem toegankelijk en beheersbaar is, zelfs in situaties waarin mankracht beperkt kan zijn.

 • Geen bouten nodig: FloodStop-barrières elimineren de noodzaak voor complexe installatieprocessen zoals het gebruik van bouten. Deze eenvoud bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de behoefte aan gespecialiseerde gereedschappen, waardoor het implementatieproces toegankelijker wordt voor gebruikers.

FloodStop | Hoogteopties

0.5m

0.5m Hoog

FL-FS050

Wat onderscheidt de 0,5 meter hoge Floodstop?

De inzet van 180 meter van de 0,5 meter Floodstop kan binnen slechts 90 minuten worden voltooid.

Om de assemblage te verbeteren, kan een 0,5 meter multi-hub worden opgenomen om verbindingen met muren te vergemakkelijken en naadloos scherpe bochten te maken.

Voorgevulde eenheid

Zelfvullende eenheid

FloodStop | Multi-hubs

FloodStop | Verbindingspennen

Emtez FloodStop helpt bij het navigeren door uitdagingen

Het verkrijgen van overstromingsverzekering wordt steeds uitdagender, waardoor huiseigenaren en bedrijfseigenaren zich bewust worden van de noodzaak van proactieve maatregelen om hun eigendommen te beschermen. Velen realiseren zich dat ze persoonlijke verantwoordelijkheid moeten nemen door overstromingsbarrières te implementeren om de risico's van overstromingen te beperken.

De toenemende uitdagingen bij het verkrijgen van overstromingsverzekering benadrukken de noodzaak van proactieve strategieën. Als reactie hierop verkennen vastgoedeigenaren actief manieren om hun bezittingen te versterken. Het benutten van de uitzonderlijke overstromingspreventiemogelijkheden van Emtez FloodStop-barrières is een bijzonder effectieve oplossing gebleken. Vastgoedeigenaren erkennen de kracht van deze barrières niet alleen bij het beschermen tegen overstromingen, maar ook als een strategisch instrument om hun verzekerbaarheid te verbeteren en verzekeringsdekking veilig te stellen.

floodstop2 (1)

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend implementatieplan.

Voor meer begeleiding over de Emtez FloodStop barrières en voor een gratis, vrijblijvend implementatieplan en offerte - stuur ons eenvoudigweg de afmeting(en) van de opening, de postcode voor levering en eventuele foto's die u bij de hand heeft door contact op te nemen met ons team van experts.

Download de Emtez Product Catalogus

Verken onze gratis catalogus om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u nodig heeft om uw bedrijf vandaag nog naar een hoger niveau te tillen.

CTAs 1000 x750 (7)

Ontdek meer over de oplossingen van FloodStop!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor overstromingsverdediging of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.