Skip to content

Cilindrische Booms

Maak kennis met de Emtez cilindrische booms - precisie-engineering met hoogwaardig PVC-gecoat polyesterweefsel. Dit robuuste en lichte materiaal biedt uitzonderlijke weerstand tegen slijtage, atmosferische invloeden, koolwaterstoffen, chemicaliën en reinigingsmiddelen.

Speciaal ontworpen voor inzet in onbeschutte kustgebieden en open zeeën, zijn onze barrières voorzien van cilindrische drijvers en een ballastketting, waardoor uitstekende drijfvermogen en aanpassingsvermogen aan golven mogelijk is. Gefabriceerd in 25-meter secties, bestaat elk segment uit vijf onafhankelijke 5-meter drijfkamers, omhuld door duurzaam buitenmateriaal.

De externe positionering van gemakkelijk toegankelijke vulkleppen verbetert de operationele efficiëntie, terwijl Emtez barrières naadloos verbinden via een marinebestendig, ASTM-type geëxtrudeerd aluminium snelkoppelingmechanisme. Ervaar superieure containment van mariene vervuiling met Emtez - waar technische excellentie samenkomt met milieubescherming.

airboom

Onderdelen van een Cilindrische Boom

 

air boom CAD

1 - Intern drijfsysteem

2 - ASTM type Z verbinding

3 - Verbinding tussen barrières

4 - Versterkte plaat voor verankering

5 - Ballast en ankersteun sluiting

6 -  Ballast steun

7 - polyester weefsel met PVC-coating

8 - ballastketting

9 -  Luchtkleppen (x5)

air boom

Kenmerken van Emtez cilindrische booms:

 

 • Hoogwaardige Constructie: De lucht booms van Emtez zijn vervaardigd van hoogwaardig PVC-gecoat polyesterweefsel, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert.

 • Sterk en Lichtgewicht Ontwerp: Het gebruikte materiaal is niet alleen sterk, maar ook lichtgewicht, waardoor de booms gemakkelijk te hanteren en in te zetten zijn.

 • Weerstand tegen Schuring en Slijtage: Het PVC-gecoate polyesterweefsel vertoont uitstekende weerstand tegen schuring en slijtage, waardoor de barrière beter bestand is tegen uitdagende omgevingsomstandigheden.

 • Chemische en Milieubestendigheid: Vrijwel onaangetast door atmosferische effecten, koolwaterstoffen, chemicaliën of reinigingsmiddelen, waardoor het materiaal uiterst betrouwbaar is in diverse mariene omgevingen.

 • Inflatie Systeem: De luchtkamers worden individueel opgeblazen, kamer voor kamer, met behulp van een gespecialiseerde inflator, waardoor nauwkeurige controle en aanpassing mogelijk is.

 • Specifiek Ontwerp voor Maritieme Toepassingen: Emtez opblaasbare Maritieme Antivervuilingsbarrières hebben cilindrische drijvers en een ballastketting, speciaal ontworpen voor inzet in onbeschermde kustgebieden en open zeeën.

 • Drijfvermogen en Aanpasbaarheid: Deze barrières vertonen een uitzonderlijk drijfvermogen, waardoor ze zich aanpassen aan golven en effectief koolwaterstoflekkages kunnen indammen, zelfs onder ongunstige omstandigheden.

 • Gesegmenteerd Ontwerp: Vervaardigd in secties van 25 meter, bestaat elk segment uit vijf onafhankelijke drijfkamers van 5 meter. Dit modulaire ontwerp verbetert de flexibiliteit bij inzet en onderhoud.

 • Duurzaam Buitenmateriaal: De drijfkamers worden beschermd door een duurzaam buitenmateriaal, wat een extra laag bescherming en versterking biedt.

 • Gemakkelijk Toegankelijke Vulventielen: Vulventielen, essentieel voor inflatie, zijn te allen tijde gemakkelijk toegankelijk, wat zorgt voor efficiënte inzet en onderhoud.

 • Snelkoppeling Mechanisme: Secties verbinden naadloos met behulp van een snelkoppeling mechanisme van marinebestendig, ASTM-type geëxtrudeerd aluminium, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen de segmenten.

 • Compacte Opslag: Emtez luchtschermen kunnen worden leeggelaten tot een compact formaat, wat gemakkelijke opslag op schepen of faciliteiten mogelijk maakt, en zorgt voor snelle en gemakkelijke inzet wanneer dat nodig is.

air booms

Extra opties

Neem contact op

Ontdek het uitgebreide assortiment van Emtez's opblaasbare booms door contact op te nemen met ons team van experts. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en begeleiding door het onderstaande formulier in te vullen.

Contacteer ons om meer te weten te komen over het Emtez Assortiment

Vraag advies aan onze experts om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 
CTAs 1000 x750 (7)

Ontdek meer over onze lucht booms!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor mariene lucht booms of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.