Skip to content

Ondersteuningsteams wereldwijd

Naarmate de industrie vooruitgang boekt en ook de veiligheidsoplossingen die we daarbij bieden, zo is ook ons merk vooruit gegaan.

We zijn verheugd om later dit jaar officieel een volledige rebranding te lanceren met een nieuwe website die beter onze groepswaarden weerspiegelt en waar we voor staan. In de tussentijd kunt u nog steeds al onze producten en diensten aanschaffen via de huidige website, en uw interesse tonen in verschillende nieuwe lijnen, waaronder lithium-ion opslagcontainers en gespecialiseerde oplossingen voor overstromingsbeheer.

Al meer dan 35 jaar specialisten op het gebied van lekkagebestrijding en -beheersing

We zijn een wereldwijd erkende fabrikant en leverancier van veiligheids- en opslagoplossingen voor werkomgevingen, waaronder de industriële, commerciële, militaire en onderwijssector.

Alles wat we doen is gericht op het uitsluiten van risico's: voor uw mensen, voor uw producten en voor de lokale omgeving. Maar er bestaat geen all-round veiligheidsaanpak. Op het gebied van lekkage betekent dit dat we een breed scala aan specialistische absorptiemiddelen aanbieden, terwijl al onze opslagoplossingen kunnen worden ontworpen om aan uw eisen te voldoen. Dus wat uw locatie en omstandigheden ook zijn, wij kunnen u helpen.


Veiligheid betekent niet alleen het beschermen van wat er in de container zit. Als toonaangevende leiders in onze sector streven we ernaar een schonere, veiligere toekomst te creëren voor iedereen en alles daarbuiten.

1234 stat

Statistische samenvatting komt hier

1234 stat

Statistische samenvatting komt hier

1234 stat

Statistische samenvatting komt hier

Boek uitgebreide lekkage-training met Emtez

Het is net zo belangrijk om te weten hoe u een lekkage moet aanpakken als om te weten welke hulpmiddelen u daarvoor moet gebruiken. Wij kunnen samen met u en uw team een ​​training organiseren om te leren hoe u eventuele gemorste vloeistoffen veilig kunt opruimen.

Casestudies

View all

Veiligheid mag geen bijzaak zijn.

Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team om op te komen voor uw mensen, op te komen voor uw verantwoordelijkheden en uw bedrijfsactiviteiten te intensiveren.