Skip to content

Opslag van organische peroxiden

Welkom bij Emtez, waar innovatie samensmelt met veiligheid op het gebied van opslagoplossingen voor peroxiden. Als een toonaangevende kracht die zich toelegt op het vervaardigen van eersteklas kasten, containers en modulaire magazijnen, strekt onze toewijding zich uit verder dan alleen de constructie, om naadloos aan te sluiten bij de strenge richtlijnen die zijn vastgesteld in de nieuwe RD 656/2017.

Bij Emtez stellen we excellentie en veiligheid voorop in elk facet van onze producten, met een gespecialiseerd technisch team dat goed thuis is in de complexiteiten van APQ-opslag.

Onze peroxide-opslageenheden zijn ontworpen om niet alleen aan, maar ook te overtreffen, de normen in de industrie, en bieden u gemoedsrust en optimale opslagcondities voor gevaarlijke materialen. Ontdek een nieuwe standaard in opslag met Emtez – waar precisie, naleving en innovatie samenkomen.

peroxides-parallax peroxides parallax-certified

Opslag voor kleine hoeveelheden organische peroxiden

Kasten ontworpen voor de opslag van organische peroxiden en zelf-reactieve materialen met een gewicht tot 150 kg.

De kenmerken van kasten voor organische peroxiden (30 kg en 150 kg)

peroxide cad - small

Opslag voor middelgrote tot grote hoeveelheden organische peroxiden

Containers die zijn ontworpen voor de opslag van organische peroxiden en zelfreactieve materialen van 150 kg tot 1000+ kg.

Kenmerken van containers voor organische peroxiden (150 kg - 1.000 kg+)

peroxide cad - large

Geavanceerde modulaire containers met temperatuurregeling voor veilige opslag van brandbare en chemische producten

Gespecialiseerde containers zijn beschikbaar voor de opslag van brandbare en chemische producten, uitgerust met koel- en verwarmingsmogelijkheden. Deze containers zijn ontworpen om te voldoen aan specifieke temperatuureisen die essentieel zijn voor het behoud van de kwaliteit en veiligheid van opgeslagen producten.

De gekoelde containers bevatten airconditioningsystemen die het mogelijk maken om optimale omstandigheden te creëren, waaronder temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en luchtkwaliteit. In bepaalde gevallen kunnen deze containers ook gecontroleerde drukomgevingen bieden. De installatie van koel- en verwarmingseenheden in onze modulaire containers zorgt voor een op maat gemaakte aanpak om de gewenste omstandigheden te handhaven voor de veilige opslag en conservering van diverse producten.

peroxides - heating and cooling

Case Studies

VALRESA COMPANY

Valresa, Valencia

1 Modulaire container voor 3.000 kg organische peroxide

 

Klantbehoeften:

Valresa stond voor de uitdaging om 3.000 liter corrosieve organische peroxide op te slaan binnen de beperkte ruimte van een kleine opslagplaats. Op zoek naar een conforme en veilige oplossing, engageerde onze klant zich in informatieve vergaderingen om strikte naleving van de APQ-9 voorschriften te waarborgen. De gespecificeerde eisen omvatten een compacte opslagruimte en, vanwege de corrosieve aard van het product, de behoefte aan een structuur met interne harscoating die bestand is tegen corrosieve elementen.

 

Emtez Oplossingen:

Emtez heeft een op maat gemaakte oplossing voorgesteld door een peroxide-opslag van 4 meter lang met één niveau aan te bevelen, met een interne harscoating om corrosie effectief te weerstaan. Onze toegewijde technische afdeling speelde een cruciale rol bij het verstrekken van alle benodigde informatie voor een naadloze installatie. Het project werd foutloos uitgevoerd door Emtez-operators, waarbij werd voldaan aan de voorschriften. De onderscheidende mogelijkheid van Emtez om zich aan te passen aan verschillende beperkingen versterkt zijn positie als toonaangevende aanbieder van opslagoplossingen met ongeëvenaarde voordelen op de markt. Gedurende het proces ontving de klant gedetailleerde rapporten en back-ups, met transparantie en naleving van de documentatie voor de geleverde container.

Download de Emtez Product Catalogus

Verken onze gratis catalogus om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over opslagoplossingen voor organische peroxiden!

Voor meer informatie over onze morsbeheersingsoplossingen of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag contact op te nemen met ons team van experts.