Skip to content

Permanente Booms

Maak kennis met onze veerkrachtige en duurzame permanente opvangdrijvers (ook bekend als permanente opvangbarrières), ontworpen voor langdurige inzet in maritieme omgevingen. Vervaardigd met technische uitmuntendheid, biedt deze drijver robuustheid en levensduur. De stijve met schuim gevulde drijvers, stevig bevestigd aan de natuurlijk stijve rok, zorgen voor een rechtopstaande stabiliteit in het water, terwijl een metalen ketting essentiële ballast aan de onderste rand biedt.

Zorgvuldig geselecteerde materialen en geavanceerde constructietechnieken garanderen niet alleen duurzaamheid, maar ook een esthetisch aantrekkelijke oplossing voor langdurig gebruik in maritieme omgevingen.

permanent

Onderdelen van een Permanente Boom

Emtez permanente maritieme barrières zijn voorzien van floats van hoge dichtheid polyethyleen, versterkt met stijf polyurethaanschuim, wat uitzonderlijke drijfvermogen en stabiliteit tegen verschillende wateromstandigheden laat zien. De dubbele laag van PVC-gecoat polyester met UV-behandeling beschermt tegen door de zon veroorzaakte degradatie en biobeslag, wat zorgt voor langdurige structurele integriteit in havens en jachthavens.

 

Screenshot 2024-01-08 103357

1 - PUR-polyurethaanschuimvulling

2 - Stijve PEHD-drijver

3 - Verbinding van het ASTM-type Z

4 - Ballastverbindingsschalm

5 - Versterkingsplaat

6 - Ballast en ankerondersteunende schalm

7 - Pvc-laag polyesterband

8 - Ballast ketting

permanet

Kenmerken van Emtez Permanente Booms

 

  • Efficiënte en Snelle Installatie: Onze permanente barrières bieden eenvoudige installatie zonder extra apparatuurvereisten.

  • Naadloze Verbinding: Door gebruik te maken van ASTM-type Z-connectoren, verbinden de secties zich moeiteloos voor verbeterde beperking.

  • Weerbaar tegen Wind en Stromingen: Ontworpen voor optimale prestaties, presteren onze barrières goed onder uitdagende wind- en stroomomstandigheden.

  • Betrouwbare Lekbescherming: In geval van een waterlek garanderen onze barrières voortdurende functionaliteit, wat zorgt voor ononderbroken prestaties.

  • Externe Drijvers voor Permanente Oplossingen: Met externe drijvers zijn onze barrières zowel permanent als gemakkelijk te repareren indien nodig.

  • Langdurige Duurzaamheid: Vervaardigd uit materialen met een superieure mechanische en slijtagebestendigheid, wat zorgt voor langdurige effectiviteit.

permanent booms

Extra Opties

permanent (1)

Neem contact op

Ontdek het uitgebreide assortiment van Emtez's permanente booms door contact op te nemen met ons team van experts. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en begeleiding door het onderstaande formulier in te vullen.

Contacteer ons om meer te weten te komen over het Emtez Assortiment

Vraag advies aan onze experts om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over onze Emtez Permanente Booms!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor mariene lucht booms of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.