Skip to content

Platter Drijvers

Platte Drijvers (ook wel bekend als platte maritieme barrières of PVC-platte drijvers) zijn goed geschikt voor rustige wateren die worden gekenmerkt door kleine, niet-breukgolfjes (<0,3 m) en stromingen onder 1 knoop.

Hun ontwerp omvat interne gesloten cel schuim drijvers, wat operationele integriteit garandeert zelfs als water de kamers binnendringt. Deze configuratie geeft lichtgewicht kenmerken, waardoor eenvoudige hantering en onmiddellijke inzet mogelijk is zonder de noodzaak van extra uitrusting voor het activeren van drijfvermogen. Installatie is zowel snel als eenvoudig.

Geschikt voor: Deze barrières worden met name aanbevolen voor inzet in beschutte gebieden zoals havens, jachthavens, baaien en meren.

fence boom

Onderdelen van een Platte Drijver

De barrières blinken uit in efficiëntie bij het opslaan, waardoor een aanzienlijk aantal eenheden binnen minimale ruimte kan worden opgeslagen. Opmerkelijk is dat ze een hoge duurzaamheid vertonen door het gebruik van materialen met superieure mechanische en slijtagebestendigheid.

De prestatiegarantie wordt gehandhaafd, zelfs in het geval van een waterlek in een van de drijvende elementen, waardoor de operationele effectiviteit van de barrière behouden blijft. De eenvoud van verbinding wordt vergemakkelijkt door ASTM-type Z-connectoren (of andere connectoren indien nodig).

De stof van de booms bestaat uit polyester gecoat met polyvinylchloride (pvc), waardoor het bestand is tegen koolwaterstoffen en UV-stralen. De kenmerkende oranje kleur verbetert de zichtbaarheid op zee, met alternatieve kleuropties ook beschikbaar.

 

fence barrier

1 - Handvatten (x4)

2 - Intern drijfsysteem

3 - Verbinding van het ASTM-type Z

4 - Verbindingsbeugel tussen barrières

5 - Versterkingsplaat voor verankering

6 - Ballast en anker ondersteunende beugel

7 PVC-gecoat polyesterweefsel

8 - Ballastketting

9 - Stabilisatoren

fence booms

Kenmerken van Emtez Platte Drijvers

 

  • Snelheid en Gemak van Installatie: Emtez Platte Drijvers zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie zonder de noodzaak van gespecialiseerde apparatuur om hun drijfvermogen te activeren. Dit zorgt voor een snelle respons om morsingen te beperken of de waterstroom te regelen.

  • Geweldig Gemak van Opbergen: Deze drijvers bieden een uitzonderlijke efficiëntie bij het opbergen, waardoor een groot aantal barrières kan worden opgeslagen in minimale ruimte. Dit is bijzonder gunstig voor opslag- en transportlogistiek, waardoor ze direct beschikbaar zijn voor inzet wanneer dat nodig is.

  • Hoge Duurzaamheid: Gebouwd met materialen die een hoge mechanische en slijtagebestendigheid hebben, zijn Emtez Platte Drijvers ontworpen om uitdagende omgevingsomstandigheden te weerstaan. Deze duurzaamheid zorgt voor een langere levensduur en betrouwbare prestaties in verschillende maritieme omgevingen.

  • Prestatiegarantie: Het ontwerp van Emtez Platte Drijvers omvat een prestatiegarantie. Zelfs in het geval van een waterlek in een van de drijvende elementen, zal de barrière volledig operationeel blijven en zijn effectiviteit behouden bij het indammen van morsingen of beheren van waterlichamen.

  • Eenvoudige Verbinding: Het verbinden van verschillende secties van de drijvers is een eenvoudig proces, wat zorgt voor gebruiksgemak tijdens inzet en aanpassingsvermogen aan verschillende situaties. De verbinding tussen secties kan worden tot stand gebracht met behulp van ASTM-type Z-connectoren of andere connector types op verzoek.

  • Stofsamenstelling: De stof die wordt gebruikt in Emtez Platte Drijvers is gemaakt van polyester gecoat met polyvinylchloride (pvc). Dit materiaal is bestand tegen koolwaterstoffen en UV-stralen, wat duurzaamheid en langdurigheid garandeert in ruwe mariene omgevingen. De heldere oranje kleur van de stof verbetert de zichtbaarheid op zee, wat de veiligheid en eenvoudige identificatie bevordert.

  • Aanpassingsmogelijkheden: Emtez Platte Drijvers bieden flexibiliteit met aanpassingsmogelijkheden. Hoewel de standaardkleur oranje is voor een hoge zichtbaarheid, zijn er alternatieve kleurkeuzes beschikbaar om aan specifieke voorkeuren of operationele eisen te voldoen.

Extra opties

Neem contact op

Ontdek het uitgebreide assortiment van Emtez's platte drijvers  door contact op te nemen met ons team van experts. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en begeleiding door het onderstaande formulier in te vullen.

Contacteer ons om meer te weten te komen over het Emtez Assortiment

Vraag advies aan onze experts om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over onze Emtez Platte Drijvers!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor mariene lucht booms of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.