Skip to content

Booms met Schort

Ontdek de revolutionaire Emtez Booms met schort, perfect ontworpen voor geavanceerd waterbeheer in binnenwateren en beschutte omgevingen. Met een ongeëvenaarde hoge drijfvermogen-gewichtsverhouding bieden deze barrières maximale efficiëntie en prestaties, zelfs in dynamische wateromgevingen zoals havens.

Onze Emtez Booms met schort zijn gebouwd met compromisloze kwaliteit en duurzaamheid, vervaardigd met hoogwaardige PVC-materialen die bestand zijn tegen de meest uitdagende omstandigheden. Eenvoudig te installeren, manoeuvreren en onderhouden, deze barrières verhogen de operationele efficiëntie van elk watergerelateerd project.

Kies voor betrouwbaarheid en efficiëntie met de Emtez Booms met schort - de nieuwe standaard in waterbeheeroplossingen.

cylindrical

Componenten van de Booms met schort 

Onze booms met schort bieden uitzonderlijke UV-bestendigheid en chemische veerkracht, specifiek ontworpen om zuren, logen, oplosmiddelen en koolwaterstoffen te weerstaan. Aanpassingsopties omvatten verschillende formaten en materiaalsoorten zoals polyurethaan (PU) en neopreen.

Ontworpen voor inzet in beschutte of rustige wateren, bieden deze booms met schort technische efficiëntie voor uiteenlopende wateromstandigheden. Ontdek de technische bekwaamheid van onze barrières en versterk uw waterbeheerstrategieën met precisie en betrouwbaarheid.

cylindrical-cad

1 - Intern drijfsysteem

2 -ASTM type Z verbinding

3 - Verbinding tussen barrières

4 - Versterkte plaat voor verankering

5 - Ballast en ankersteun sluiting

6 - Ballast steun

7 - polyester weefsel met PVC-coating

8 - ballastketting

9 - Luchtkleppen (x5)(x6)

cylindrical pic

Kenmerken van Emtez Booms met schort

 

  • Snelle en eenvoudige installatie: Booms met schorten kunnen snel worden geïnstalleerd zonder de noodzaak van opwaartse activeringsapparatuur.

  • Hoge drijfvermogen-gewichtsverhouding: Bereikt efficiënt drijfvermogen zonder extra apparatuur nodig te hebben.

  • Effectief lasysteem: Elektrofrequentielassen zorgt voor stevige verbindingen tussen PVC-secties voor optimale duurzaamheid.

  • Eenvoudige verbinding: Secties sluiten naadloos op elkaar aan met behulp van ASTM-type Z-connectoren, Noorse verbindingen, of andere opties op verzoek.

  • Prestatiegarantie: Zelfs bij een waterlek blijft de barrière volledig operationeel, wat een voortdurende effectiviteit garandeert.

  • Stofsamenstelling: Polyester gecoat met PVC (900-1400 gsm), bestand tegen koolwaterstoffen en UV-stralen, in een opvallende oranje kleur. Alternatieve opties (TPU, neopreen) beschikbaar op aanvraag.

  • Versterkte verbindingen en verankeringspunten: Metalen elementen versterken de verbindingen tussen de trekonderdelen, stof en verankeringspunten voor verbeterde duurzaamheid.

Operationele extra's

Boom met schort Opties

CB650 (2)

CB650 | 620mm hoogte

Boven water: 250mm

Onder water: 400mm

Totale hoogte: 650mm

GSM PVC: 850

Neem contact op

Ontdek het uitgebreide assortiment booms met schort van Emtez door contact op te nemen met ons team van experts. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en begeleiding door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Contacteer ons om meer te weten te komen over het Emtez Assortiment

Vraag advies aan onze experts om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 
CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over onze Boomes met schort!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor maritieme containmentschermen of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag contact op te nemen met ons team van experts.