Skip to content

COSHH Morskit voor uw werkplek

Zorg ervoor dat uw werkplek is uitgerust met de essentiële tools om morsingen effectief aan te pakken. Snelle actie is cruciaal bij elke morsing, maar wordt vooral belangrijk bij het omgaan met gevaarlijke stoffen. Blijf proactief door de juiste morskits direct beschikbaar te hebben om chemicaliën en andere vloeistoffen snel te kunnen behandelen.

Elimineer de zorgen met betrekking tot naleving van COSHH-regelgeving op uw werkplek. Bij Emtez voldoen onze morskits niet alleen aan veiligheidsnormen, maar ook aan de huidige wetgeving, om zo het welzijn van uw medewerkers te waarborgen en potentiële schade aan uw pand te minimaliseren. Ons assortiment omvat verschillende opties, van handige draagtassen tot rolcontainers, waardoor transport gemakkelijk en efficiënt verloopt.

spill paralax absorbents  LEFT manufactured (2)

Onderhouds-, olie-selectieve en gevaarlijke chemische morskitopties...

Als het gaat om voorbereid zijn op morsingen, is het hebben van de juiste tools van cruciaal belang. Onze selectie van onderhouds (alle vloeistoffen), olie-selectieve en gevaarlijke chemische morskitsopties biedt een uitgebreide oplossing voor bedrijven die proactief potentiële morsingen willen beheren.

Welke soorten morskits zijn beschikbaar?

Onze morskit-aanbiedingen voldoen aan een diverse reeks behoeften en bieden handige en effectieve oplossingen voor verschillende morsscenario's. Voor degenen die op zoek zijn naar draagbaarheid en eenvoudige opslag, zijn onze kleine morskits compact, waardoor gebruikers ze moeiteloos in kasten kunnen opbergen of naar morsgevoelige gebieden kunnen dragen. Deze kits zijn ontworpen voor snelle respons, zodat de opvangmaterialen direct beschikbaar zijn wanneer en waar ze nodig zijn.

Als alternatief bieden onze grote morskits een groter aantal absorptiematerialen en zijn ze uitgerust met handvatten en wielen voor verbeterde mobiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor grotere faciliteiten of buitenomgevingen. Deze morskits bieden een allesomvattende oplossing, met een robuust ontwerp en voldoende opslagcapaciteit. Onze grote morskits zijn niet alleen efficiënt bij het reageren op morsingen, maar vergemakkelijken ook het eenvoudig transport om snel noodsituaties in uitgestrekte industriële ruimtes aan te pakken.

Of u nu compacte opslag, mobiliteit of grootschalig morsbeheer prioriteit geeft, onze diverse morskits zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Neem contact op met onze experts

Vind de perfecte morskitoplossing met onze deskundige begeleiding! Of u nu draagbare draagtaskits, mobiele rolcontainers of grootschalige 4-wiel containers nodig heeft, wij zijn er om te helpen. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies over het selecteren van de juiste morsbeheeroplossing voor uw werkplek.

Download de Emtez Product Catalogus

Verken onze gratis catalogus om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf te verbeteren.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over morskitoplossingen!

Voor meer informatie over onze morskitoplossingen of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.