Skip to content

Er bestaat geen all-round veiligheidsaanpak

Al meer dan 35 jaar specialisten op het gebied van lekkagebestrijding en -beheersing

Emtez is een wereldwijd erkende fabrikant en leverancier van veiligheids- en opslagoplossingen voor werkomgevingen in de industriële, commerciële, militaire en onderwijssector.

Alles wat we doen is gericht op het beperken van risico's: voor uw mensen, voor uw producten en voor de lokale omgeving. Maar er bestaat geen all-round veiligheidsaanpak. Daartoe kunnen onze ingenieurs al onze standaard opslagoplossingen naar wens opnieuw ontwerpen, waarbij ze nauw met u samenwerken om geschikte producten te leveren die precies aan uw behoeften voldoen.

Dus wat uw locatie en omstandigheden ook zijn, wij kunnen u helpen. Omdat we ons als leiders in onze sector gepassioneerd en verantwoordelijk voelen voor het creëren van een schonere, veiligere toekomst voor iedereen.

Veiliger. Schoner. Voor de wereld van morgen.

Lithium-ion: Laad veilig op!

Welkom bij onze premium store voor al uw lithium-ion-gerelateerde opslag- en transportbehoeften uit één hand. Gesteund door uitgebreide expertise en een niet aflatende toewijding aan veiligheid, presenteren wij gespecialiseerde oplossingen die zorgvuldig zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke eisen van de omgang met deze gevoelige energiebronnen. Of u nu veilige opslagmogelijkheden, efficiënte transportoplossingen of geavanceerde veiligheidsmaatregelen nodig heeft, onze topproducten garanderen dat uw lithium-ionbatterijen te allen tijde veilig zijn.

lithium ion 800 X 600

Download de Emtez productcatalogus

Ontdek onze gratis catalogus en vind de tools en uitrusting die u nodig heeft om uw bedrijf vandaag nog naar een hoger niveau te brengen.

CTAs 1000 x750  (7)
Op maat gemaakte lithiumbatterijopslag

Veilige opslag en tanks

Onze duurzame tanks zijn gebouwd om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan ​​en bieden u gemoedsrust en het vertrouwen dat uw meest waardevolle bezittingen beschermd zijn.

EMTEZ OP RONDREIS

Bezoek ons ​​op toekomstige beurzen om ons deskundige team te ontmoeten, vragen te stellen en te ontdekken hoe onze producten uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Mis deze kans niet om uw bedrijfsactiviteiten radicaal te veranderen en uw succes te vergroten. Tot ziens!


Veiligheid mag geen bijzaak zijn.

Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team om op te komen voor uw mensen, op te komen voor uw verantwoordelijkheden en uw bedrijfsactiviteiten te intensiveren.

CTA.V2