Skip to content

Bescherming

Effectieve beheersing en insluiting van lekkages begint bij de basis. Om de veiligheid te garanderen, moeten deze persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) klaar liggen voor iedereen die ze nodig heeft.

Ons uitgebreide assortiment decontaminatieapparatuur, waaronder ANSI-conforme noodtankdouches, oogdouches, verwarmde dekens en andere draagbare apparatuur beschermt alle werknemers die te maken hebben met een grote verscheidenheid aan gevaarlijke stoffen.

protection (1) protection LEFT protection (3)

Bescherming

Emtez-beschermingsfuncties

  • Dankzij ons brede assortiment essentiële PBM’s kunt u bij ons al uw PBM-benodigdheden in bulk bestellen, zonder dat u meerdere verschillende leveranciers hoeft te gebruiken.

  • Onze toewijding aan kwaliteit geldt voor elk gezichtsmasker, elke verwarmde deken, elke mat die we verkopen, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat uw uitrusting u in de steek laat.

  • Stel herhaalbestellingen in voor vooraf afgesproken hoeveelheden, zodat uw werkplek steeds aangevuld blijft en uw administratieve verantwoordelijkheden tot een minimum worden beperkt.

Vergeleken met sommige van de innovatieve oplossingen voor lekkagebestrijding en -insluiting die we op de markt hebben gebracht, zijn persoonlijke beschermingsmiddelen niet bijzonder opzichtig of glamoureus. Maar de beschermingsmiddelen bieden een essentiële functie die elke locatie waar gevaarlijke chemicaliën worden verwerkt nodig heeft. Plaats vandaag nog een bestelling voor PBM’s.

Download de Emtez-productcatalogus

Ontdek onze gratis catalogus en vind de tools en uitrusting die u nodig heeft om uw bedrijf vandaag nog naar een hoger niveau te brengen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over onze beschermingsoplossingen

Voor meer informatie over onze beschermingsoplossingen of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van deskundigen.