Skip to content

Begin vandaag met je nieuwe carrière

Waarom werken voor Emtez Groep?

Emtez werd opgericht in 1986 in West Lothian, Schotland, en is uitgegroeid tot een groep bedrijven in heel Europa die wereldwijd opereren. Met meer dan 400 werknemers wereldwijd is Emtez blijven groeien en hun oplossingen blijven ontwikkelen.

Gevestigd in Livingston, heeft Emtez UK meer dan 70 medewerkers lokaal in dienst. Met sterke banden met de lokale gemeenschap streeft Emtez UK ernaar welvaart te ontwikkelen, banen te creëren en duurzaam en milieubewust te opereren.

8

Stageplaatsen

Emtez biedt ook moderne leerwerkplekken aan die betaald werk bieden en erkende branchetraining op de werkvloer bieden. Met productieactiviteiten in Livingston gedurende meer dan 30 jaar, biedt Emtez verschillende vakgebieden aan, waaronder lassen/constructie en elektricien.

In samenwerking met lokale hogeronderwijsinstellingen kan Emtez studies combineren met praktijkervaring, met de gevarieerde productlijn die Emtez aanbiedt.

7

Emtez Waardeert

show up

Wij komen op

Bij Emtez wordt vertrouwen niet gegeven, het wordt verdiend. Wij zijn aanwezig als onze mensen ons nodig hebben. Wij bewegen snel, reageren nog sneller. We luisteren voordat we praten. We denken na voordat we handelen. We zijn eerlijk, openhartig en staan ​​open voor discussie, omdat dit de basis is waarop vertrouwen wordt gevormd.

Start vandaag uw nieuwe loopbaan

Sluit u aan bij Emtez en start uw nieuwe uitdaging door hieronder onze huidige vacatures te bekijken.

 
Careers CTAs 1000 x750