Skip to content

Lithium-ion

Ons innovatieve assortiment lithium-ion-opslagoplossingen is speciaal ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten naar gespecialiseerde batterijopslag waarop ze kunnen vertrouwen om het brandrisico te verminderen en hun mensen en gebouwen veilig te houden.

Parallax 500 X 600 lithium ion LEFT (1) parallax-certified

Lithium-ion

Emtez Lithium-ion functies

  • Om veilig te kunnen worden opgeslagen, vereisen lithium-ionbatterijen speciaal gebouwde oplossingen. Onze producten zijn ontworpen met behulp van onze diepgaande expertise op het gebied van lithium-ionen om de vereiste hoge niveaus van veiligheid en bescherming te bieden.

  • We bieden een breed scala aan kant-en-klare opslagoplossingen voor lithium-ionbatterijen, evenals op maat gemaakte eenheden die zijn ontwikkeld voor uw sector en toepassing.

  • Met de mogelijkheid om alles toe te voegen, van onderdrukkingssystemen en extractie van gevaarlijke gassen tot inrijhellingen, kan elk product worden afgestemd op uw operationele behoeften.

Lithium-ionbatterijen veranderen de industrie zoals wij die kennen, maar ze zijn niet zonder risico. Bescherm uw werkplek om vandaag nog veilig het volle potentieel van de lithium-iontechnologie te benutten.

Download de Emtez productcatalogus

Download de Emtez productcatalogus

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over lithium-ion-oplossingen!

Voor meer informatie over onze lithium-ion-oplossingen of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van deskundigen.