Skip to content

Voorkomen van lekkage

Wees proactief bij het voorkomen van lekkages en minimaliseer het operationele risico met ons brede assortiment hoogwaardige preventieve producten, waaronder lekpallets, dubbele wanden, vloeren en lekbakken.

De manier waarop u een lekkage voorkomt, is sterk afhankelijk van uw werkomgeving. Door een brede selectie producten ter voorkoming van morsen te onderhouden, helpen we al onze klanten uit alle sectoren en lagen van de bevolking om hun gevaarlijke stoffen daar te houden waar ze horen te zijn.

Parallax 500 X 600 (1) spill prevention LEFT (1) spill prevention RIGHT-2

Voorkomen van lekkage

Emtez preventie van lekkage functies

  • Dankzij de kwaliteitsnormen die wij voor al onze preventieproducten hanteren, kunt u erop vertrouwen dat onze oplossingen werken zoals bedoeld.

  • Geen twee bedrijfsomgevingen zijn precies hetzelfde. Welke maat, vorm en plattegrond uw locatie ook heeft, dankzij ons brede productassortiment hebben wij een oplossing voor u.

  • Maak gebruik van onze expertise bij uw aankoop om het juiste product voor uw behoeften te verwerven.

Uw strategie voor ongevallenpreventie kan pas slagen met de juiste producten voor lekkagepreventie in uw inventaris. Vul vandaag nog uw voorraad bij om uw werkplek veilig te houden en het milieu te beschermen.

Download de Emtez-productcatalogus

Ontdek onze gratis catalogus en vind de tools en uitrusting die u nodig heeft om uw bedrijf vandaag nog naar een hoger niveau te brengen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over lekkagepreventie-oplossingen!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor lekkagepreventie of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van deskundigen.