Skip to content

Bescherming tegen overstromingen

Nu de wereld waarin we leven verandert, vormen overstromingen een groeiend risico voor bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd. Bescherm uw mensen, uw gebouwen en het milieu met ons assortiment oplossingen voor overstromingsbeheer, beschikbaar dankzij onze overname van Fluvial Innovations.

Parallax 500 X 600 (1) flood defence LEFT-1 floodRIGHT

Bescherming tegen overstromingen

Emtez Bescherming tegen overstromingen Functies

  • Al onze oplossingen zijn eenvoudig te installeren, want het laatste wat u in een noodgeval wilt doen, is tijdelijke oplossingen op uw werkplek bevestigen of vastschroeven.

  • Al onze oplossingen voor bescherming tegen overstromingen zijn robuust en stapelbaar, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn als ze niet worden gebruikt.

  • Van overstromingsbarrière tot specifieke deurstopoplossingen, wij bieden een breed scala aan effectieve overstromingsbeheersystemen voor elke vereiste en toepassing.

Onze oplossingen voor overstromingsbeheer beschermen niet alleen uw mensen, maar kunnen u ook duizenden euro's aan schade besparen. Investeer vandaag om uw bedrijf morgen te beschermen.

 

Download de Emtez productcatalogus

Ontdek onze gratis catalogus en vind de tools en uitrusting die u nodig heeft om uw bedrijf vandaag nog naar een hoger niveau te brengen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over overstromingsbeschermingsoplossingen!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor bescherming tegen overstromingen of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van deskundigen.