Skip to content

Opslag met hoge capaciteit

Het opslaan van grote hoeveelheden gevaarlijke chemicaliën op één plek vereist niet alleen een grote opslagoplossing. De opslag van een hoge concentratie gevaarlijke materialen op één plek vereist een opslagoplossing die bestand is tegen een aanzienlijk lek, morsen, brand of explosie.

high-cap high capacity .v1 spill prevention RIGHT

Opslag met hoge capaciteit

Emtez Opslagoplossingen met hoge capaciteit Functies

  • We bieden een breed scala aan opslagoplossingen met hoge capaciteit die geschikt zijn voor elke omgeving. Dus wat u ook opslaat en waar u het ook wilt opslaan, wij kunnen u helpen.

  • Bij het opslaan van chemicaliën op deze schaal is hoogwaardige productie een must-have om de veiligheid op de werkplek te garanderen. Onze compromisloze benadering van ons productontwerp, materiaalgebruik en productie betekent dat u erop kunt vertrouwen dat onze oplossingen u veilig houden.

  • We staan ​​open voor het aanpassen van al onze opslagoplossingen met hoge capaciteit in overeenstemming met uw unieke vereisten, en ontwikkelen een op maat gemaakte oplossing voor uw operationele behoeften.

Een hoge capaciteit kan een hoog risico met zich meebrengen, maar een oplossing van hoge kwaliteit vangt dat allemaal op, waardoor uw werkplek veilig blijft en uw activiteiten voldoen aan de industriële regelgeving.

 

Ontdek meer over opslagoplossingen met hoge capaciteit!

Voor meer informatie over onze opslagoplossingen met hoge capaciteit of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van deskundigen.

CTAs 1000 x750  (7)

Find out more about High-Capacity Storage solutions!

For more information about our high-capacity storage solutions or personalised guidance on the most suitable options for your business, don't hesitate to get in touch with our team of experts today.