Skip to content

Opvang Booms

Maak kennis met Emtez Marine Opvang Booms, ook bekend als insluitingsbarrières, die voortkomen uit tientallen jaren expertise en geavanceerde productie in onze ultramoderne faciliteit in Spanje. Ons assortiment omvat hoogwaardige gordijn-, slib-, permanente, afrasterings-, lucht-, anti-vervuilings- en absorberende booms, evenals haspels, containers en meer. Met 20 jaar ervaring in de scheepsuitrustingssector, kunnen wij u deskundig advies en hoogwaardige producten bieden om zowel u als uw omgeving te beschermen.

marine barrier marine barrier marine

Emtez Marine Absorberende Booms

Welkom bij het assortiment absorberende Booms van Emtez. Wij zijn toegewijd aan het leveren van zowel standaard- als op maat gemaakte oplossingen met behulp van geavanceerde technologie.

Onze focus op uitmuntendheid zorgt ervoor dat onze producten de normen in de industrie overtreffen, waardoor effectieve en betrouwbare oplossingen worden geboden voor olielekkages, afval en verontreinigende stoffen. Bij Emtez staat milieubescherming en klanttevredenheid centraal. Ontdek ons assortiment met nauwkeurig ontworpen opvangsystemen en ervaar de perfecte samensmelting van innovatie en kwaliteit. Kies ons als uw betrouwbare partner in het beschermen van onze oceanen en waterwegen.

 

Marine Opvang Boeien

marine6

Opslag en uitrusting voor Emtez Marine Containment Barrières

Emtez zet zich in voor het bieden van betrouwbare en efficiënte oplossingen voor het beperken van lozingen in het mariene milieu, afval- en zwerfvuilbeheer, en de controle van schadelijke stoffen. Daarom bieden we hoogwaardige apparatuur voor veilige opslag van barrières, zoals haspels en containers.

Bij Emtez leveren we ook nauwkeurig ontworpen gespecialiseerde hulpmiddelen, zoals slib booms, opslagtanks en getijden compensatoren. Vertrouw op Emtez voor geavanceerde oplossingen die het mariene ecosysteem beschermen en milieuvriendelijke praktijken waarborgen.

 

Opslag en uitrusting voor Booms

Contacteer ons om meer te weten te komen over het Emtez Assortiment

Vraag advies aan onze experts om de gereedschappen en apparatuur te vinden die u vandaag nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 
CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over onze Marine Opvang Booms!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor mariene lucht booms of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van experts.