Skip to content

Het verhaal van Emtez

Vandaag is Emtez een wereldleider in het leveren van hoogwaardige, geaccrediteerde producten die een breed scala aan industriële en ecologische kwesties aanpakken.

De toewijding aan innovatie en uitmuntendheid, verankerd in de visionaire geest van oprichter Bruce Wishart, heeft één enkel patent voor een automatisch kantelende, gemakkelijk te legen bak (Empteezy) omgevormd tot een opmerkelijk succesverhaal.

Tijdlijn van ons bedrijf

welding (1)
1986
1986

Empteezy Ltd wordt opgericht en begint zijn traject met de steun van een plaatselijk staalproductiebedrijf voor de productie.

8
1989
1989

Empteezy zet een belangrijke stap door een eigen werkplaats op te richten in de buurt van Livingston, waarmee het zijn toewijding aan groei en zelfredzaamheid demonstreert.

1991
1991

Empteezy verhuist naar zijn huidige locatie, waardoor zijn positie wordt verstevigd en zijn bereik in de sector wordt vergroot.

7
1999
1999

Een belangrijke mijlpaal vindt plaats nu Empteezy Delahaye Industries in Nantes, Frankrijk overneemt, wat leidt tot een snelle expansie en verder gaat dan een vestiging op één locatie.

2001
2001

Empteezy werkt samen met zijn Belgische distributeur om Empteezy Benelux te vormen, wat wederzijds succes en een bredere marktaanwezigheid bevordert.

6
2002
2002

Het innovatieve Romold ontstaat, waarbij gebruik wordt gemaakt van rotatiegieten om geavanceerde plastic opvangpallets te creëren.

iberica
2002
2002 (nogmaals!)

Empteezy zet een stap verder in de internationale arena en lanceert Empteezy Iberica, een nieuwe productielocatie en verkoopkantoor in Barcelona, ​​Spanje.

schoeller
2003
2003

De expansie van Empteezy zet zich voort met de overname van Schoeller Industries van het Duitse bedrijf Schoeller & Hoelch, dat later wordt omgedoopt tot Schoeller Industries.

2008
2008

Empteezy werkt samen met de familie Messina om Empteezy Italia op te richten, waardoor een vruchtbare joint venture op de Italiaanse markt ontstaat.

2016
2016

Schoeller GmbH werd opgericht in Düsseldorf, Duitsland, als een cruciaal onderdeel van Empteezy's strategische inzet om naadloos eersteklas oplossingen voor lekkages te leveren aan onze gewaardeerde klanten.

1
2017
2017

Empteezy Italia ervaart verandering naarmate de familie Messina nieuwe ondernemingen start, wat een voorbeeld is van Empteezy's omarming van verandering en evolutie.

2020
2020

Het aanpassingsvermogen van Empteezy komt tot uiting bij Empteezy GmbH, een webverkoopbedrijf dat vanuit zijn magazijn opereert en het digitale landschap omarmt.

5
2023
2023

Empteezy Iberica neemt een gedurfde stap door naar een nieuwe locatie te verhuizen en zijn magazijn uit te breiden tot twee keer zo groot, zich te organiseren voor een grotere capaciteit en te beginnen met de interne productie van staalproducten.

Nu!
Welcome to Emtez

Empteezy omarmt een nieuw hoofdstuk en verandert zichzelf in Emtez, wat symbool staat voor de groei, dynamiek en voortdurende toewijding aan innovatie en klanttevredenheid. Emtez werkt nu als één verenigde groep en kan het volgende bieden; verbeterde expertise, verbeterde productieprocessen, een uitgebreid productassortiment en lagere verzend- en bestelkosten voor haar klanten.

Onze Visie

 

Ons streven is om de wereld en werkomgeving van morgen veiliger en schoner te maken dan vandaag.

Bij Emtez vormt onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en het milieu de kern van onze bedrijfsactiviteiten. We zijn er trots op dat meer dan 80% van onze producten vakkundig in eigen beheer zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd. En om topkwaliteit en veiligheid voor onze gewaardeerde klanten te garanderen, gebruiken we uitsluitend hoogwaardige Europese materialen.

Elk product dat we maken, ondergaat een uitgebreid levenscyclusanalyseprogramma. Dit programma begint met de efficiënte inkoop van grondstoffen, omvat milieuoverwegingen tijdens het hele productieproces en omvat verantwoorde afvalrecyclingpraktijken.

We handhaven strikte maatregelen om schade aan of verontreiniging van het lokale land- en watermilieu te voorkomen. En verbeteren voortdurend onze normen voor gezondheid en veiligheid op het werk.

Emtez zet zich niet alleen volledig in voor het leveren van uitzonderlijke producten, maar ook voor het beschermen van de wereld die we onze thuis noemen.

 

Onze Missie

 

Wij zijn uw toonaangevende partner om de industrie vooruit te stuwen. Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit, industriestandaard, innovatief ontwerp en productie van zowel op maat gemaakte als standaard veiligheids- en opslagoplossingen.

Onze toewijding aan het nakomen van onze beloften betekent dat onze producten er gegarandeerd altijd zijn binnen de afgesproken levertijd.

 

Bij Emtez is het onze kernmissie om de industrie vooruit te helpen door u te voorzien van de hoogste kwaliteit, conforme, innovatieve veiligheids- en opslagoplossingen. Wij zijn er trots op dat wij alles uit één hand bieden voor zowel op maat gemaakte als standaardproducten die voldoen aan uw specifieke behoeften en vereisten. Kwaliteit is de hoeksteen van ons bedrijf. Wij begrijpen de cruciale rol die onze oplossingen spelen bij het garanderen van de veiligheid, efficiëntie en productiviteit in uw bedrijfsactiviteiten. Daarom laten we geen middel onbeproefd bij het vervaardigen van producten die niet alleen voldoen aan de industriële normen, maar deze zelfs overtreffen. Ons team van experts streeft er voortdurend naar om te innoveren en voorop te blijven lopen op het gebied van baanbrekend ontwerp en productiecapaciteit.

 

Of het nu gaat om een ​​uniek maatwerkproject of een kant-en-klaar product, u kunt erop vertrouwen dat Emtez de beste oplossingen in zijn klasse levert. Elk product ondergaat strenge tests en inspecties om de betrouwbaarheid en duurzaamheid ervan te garanderen, zodat u met een gerust hart op ons aanbod kunt vertrouwen.

 

Onze toewijding aan u gaat verder dan alleen het leveren van uitstekende producten. We begrijpen hoe belangrijk het is om onze leveringsbeloften aan u na te komen, en elke Emtez-collega streeft ernaar uw verwachtingen te overtreffen, of het nu gaat om de productkwaliteit of de tijdige levering.

 

Naarmate we verder komen, zal Emtez blijven investeren in onderzoek, ontwikkeling en klantgerichte product- en serviceoplossingen om onze positie als marktleider te behouden. We hebben ons succes te danken aan uw voortdurende steun, vertrouwen en partnerschap, en we zullen er steeds naar streven uw verwachtingen te overtreffen.

 

David Byrne, CEO van de Groep

Senior Leadership Team

David

David Byrne

CEO van de Groep

Jon-Headshot

Jon Hazlewood

CFO van de Groep

Andrew

Andrew Radley

Purchasing Director van de Groep

john mason

John Mason

Sales Director van de Groep

Country Managers

Alessandro

Alessandro Borzini

Managing Director | Emtez Italia, Italië

Christian

Christian Dornhaus

Managing Director | Emtez GmbH, Duitsland

Calque 1

Sean Gough

Managing Director | Delahaye Industries, Frankrijk

12

Leen Sandor

Managing Director | Emtez Ibérica, Spanje

Veiligheid mag geen bijzaak zijn.

Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team om op te komen voor uw mensen, op te komen voor uw verantwoordelijkheden en uw bedrijfsactiviteiten te intensiveren.

CTA.V1