Skip to content

Veilige opslag

Gevaarlijke opslagcontainers beveiligen niet alleen wat er in de container zit. U heeft een zorgplicht om uw mensen te beschermen. En in een tijd waarin het milieu nog nooit zo in gevaar is geweest, draagt uw keuze voor een opslagoplossing bij aan een schonere, veiligere toekomst voor iedereen.

Parallax 500 X 600 (2) secure storage LEFT-1

Veilige opslag

Emtez veilige opslag functies

  • Van chemstore-kasten tot brandwerende opslag: wij bieden een assortiment gespecialiseerde opslagproducten voor elke branche, elk gevaar en elke omgeving.

  • Wij beschikken over een grote voorraad standaardoplossingen om uw producten in zo kort mogelijke tijd van ons magazijn naar uw locatie te krijgen.

  • Voor op maat gemaakte vereisten kunnen onze ingenieurs elke opslagoplossing die we aanbieden afstemmen op de unieke behoeften van uw werkplek.

In de wereld van vandaag zijn veiligheid en beveiliging nog nooit zo cruciaal geweest. Met onze veilige opslagoplossingen beschermt u uw bedrijf tegen potentiële risico's en zorgt u voor een veilige omgeving voor iedereen.

Download de Emtez productcatalogus

Ontdek onze gratis catalogus en vind de tools en uitrusting die u nodig heeft om uw bedrijf vandaag nog naar een hoger niveau te brengen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over veilige opslagoplossingen!

Voor meer informatie over onze veilige opslagoplossingen of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van deskundigen.