Skip to content

Op maat

Er bestaat geen all-round veiligheidsaanpak. Vanaf een eerste overleg met een van onze ervaren medewerkers schakelen wij ons team van ontwerpers en ingenieurs in en werken met u samen om een ​​oplossing op maat te leveren.

Volledig op maat gemaakte ontwerpoplossingen die bij u passen

Al onze op maat gemaakte constructies worden vervaardigd volgens de gewenste afmetingen, dus ongeacht uw plattegrond en beschikbaarheid van ruimte, kunnen wij een oplossing leveren die bij uw activiteiten past.

bespoke 1 para bespoke 2 (4) bespoke 3 (6)

Fully bespoke and customised solutions by Emtez. 

Interne verlichtingsinstallaties

Lichtoplossingen op maat

Het is gemakkelijk om verlichting als veiligheidsoplossing over het hoofd te zien, maar goed zicht staat centraal in elke strategie voor ongevallenpreventie. Wij bieden verlichting op maat met binnen- en buitenopties.

Een op maat gemaakte constructie is de ideale gelegenheid om ervoor te zorgen dat elk detail precies is wat u nodig heeft, tot en met de kleur. Kies uit een breed scala aan opties om de branding van uw bedrijf te weerspiegelen.

 

Casestudies

Alles weergeven

Ontdek meer over onze oplossingen op maat

Voor meer informatie over onze oplossingen op maat of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van deskundigen.

CTAs 1000 x750  (7)

Find out more about Bespoke solutions

For more information about our bespoke solutions or personalised guidance on the most suitable options for your business, don't hesitate to get in touch with our team of experts today.