Skip to content

Insluiting van lekkage

Bij Emtez bieden we hoogwaardige producten voor het indammen van lekkages, speciaal ontworpen voor een breed scala aan vloeistoffen, waaronder gevaarlijke en ontvlambare vloeistoffen, zodat u zelfs de lastigste druppels, lekken of gemorste vloeistoffen kunt opvangen. 

Elk systeem is ontwikkeld door ons gespecialiseerde technische team, waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste technologie op het gebied van lekkagebeheersing. Onze oplossingen zijn vervaardigd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en deze in sommige gevallen zelfs te overtreffen. Ze bieden robuuste bescherming om ervoor te zorgen dat uw werkplek veilig blijft en dat uw activiteiten voldoen aan de milieuvoorschriften.

Parallax 500 X 600 spill CONTAINMENT LEFT parallax-certified

Insluiting van lekkage

Emtez insluiting van lekkage functies

  • Dankzij het installatiegemak kan uw team onze oplossingen snel en probleemloos inzetten in geval van een noodsituatie.

  • Al onze systemen vereisen minimaal onderhoud, waardoor uw team zich kan concentreren op wat er echt toe doet: uw bedrijfsactiviteiten.

  • Hoogwaardig ontwerp en productie zorgen ervoor dat u erop kunt vertrouwen dat onze systemen presteren wanneer u ze het meest nodig heeft.

Een lekkage kan zelfs de best geplande activiteiten verstoren, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met een Emtez-lekopvangsysteem bij de hand kunt u de situatie snel onder controle brengen, waardoor u weer controle krijgt over het incident en de eventuele verstoring die het heeft veroorzaakt.

 

Ontdek meer over oplossingen voor insluiting lekkage!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor insluiting lekkage of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van deskundigen.

CTAs 1000 x750  (7)

Find out more about Spill Containment solutions!

For more information about our spill containment solutions or personalised guidance on the most suitable options for your business, don't hesitate to get in touch with our team of experts today.