Skip to content

Reactie op lekkage

Reageer snel om een ​​lekkage te neutraliseren en op te ruimen met ons brede assortiment absorptiemiddelen, emmers, doekjes en andere responskits voor lekkage, waarmee u elk risico voor uw mensen en gebouwen opvangt.

Wanneer er een lekkage optreedt, is het de snelheid van uw reactie die uw strategie voor ongevallenpreventie al dan niet kan doen slagen. Essentieel hierbij is dat u de juiste producten voor reactie op lekkages op voorraad en bij de hand heeft, zodat uw team snel en effectief kan reageren, ongeacht de omstandigheden en de lekkage.

response spill response LEFT spill prevention RIGHT

Reactie op lekkage

Emtez respons op lekkage functies

  • Dankzij onze grote verscheidenheid aan producten voor respons op lekkages kunt u kiezen uit de oplossingen die passen bij uw omstandigheden en de gevaren voor uw werkplek.

  • Al onze producten voor respons op lekkages zijn ontworpen met het milieu in gedachten, omdat de oplossingen die u kiest niet zo schadelijk mogen zijn als de lekkages die ze insluiten.

  • De kwaliteitsnormen waaraan onze producten moeten voldoen, strekken zich ook uit tot onze service, zodat u nooit zonder de oplossingen komt te zitten die u nodig heeft om een ​​lekkage snel te neutraliseren.

Zelfs een onschadelijke vloeistof is gevaarlijk als deze wordt gemorst. Of de vloeistof nu gevaarlijk of ontvlambaar is of eenvoudig een uitglijd- en struikelgevaar inhoudt, neutraliseer de bedreiging voor uw mensen en gebouwen met onze kosteneffectieve oplossingen, ontworpen om uw werkplek veilig te houden en uw activiteiten conform te houden.

 

Download de Emtez-productcatalogus

Ontdek onze gratis catalogus en vind de tools en apparatuur die u nodig heeft om uw bedrijf vandaag nog naar een hoger niveau te brengen.

CTAs 1000 x750  (7)

Ontdek meer over veilige opslagoplossingen!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor reactie op lekkage of persoonlijk advies over de meest geschikte opties voor uw bedrijf, aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team van deskundigen.